Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennétek ha az egész...

Mit tennétek ha az egész családotok titeket támadna ezért? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Úgy döntöttem, petesejt donor leszek.

Egy baráti pár küzd gyermektelenséggel, és én szeretnék segíteni nekik. A nőnek korai petefészek leállása van (29 éves) Anonim donor erre nincs, a rokonok közt nem találtak senkit (kései gyerek mindkettőjük).

Akik neten hírdetik, vagy messze laknak, vagy horribilis összegeket kérnek.

Én 23 éves vagyok, van egy lányom, akit imádok, ezért elképzelni sem tudnám, hogy valakinek ne lehessen része ebben a csodában.

Én elmeséltem tesómnak, aki meg véletlenül elkottyintotta anyánknak. Na itt elindult a lánc...

A nagyszülők konkrétan ordítva hívtak fel, hogy micsoda istentelenséget tervezek, mert biztos oka van, hogy nem lehet gyerekük, vagy csak jobban kéne próbálkozniuk.

Anyukám a dolog genetikai részén van kibukva, hiszen elméletben az én petesejtemből születő gyerek az ő unokája, de mégsem... Zavaros neki ez az egész, nagyon ellene van.

Egyszerűen nem úgy látja ahogy én.

2013. jún. 20. 21:09
1 2
 11/13 anonim válasza:
58%

Kérdező, én így ismeretlenül is nagyon büszke vagyok rád. :)

A keresztfiam sokáig váratott magára, mivel az édesanya hasonló gondokkal küszködött. Neki a nővére segített, de még így is voltak olyanok a családban, számomra teljesen érthetetlen módon, akik fanyalogtak, hogy "de hát biztos volt oka, és testvéri kapcsolatokat káros ilyennel keverni".

Szóval én megmondanám a szüleimnek, amit te leírtál. Hogy számodra egy csoda a kislányod, és szeretnéd, hogyha ebből a csodából másoknak is kijutna, olyanoknak, akiket szeretsz. És akik nyilvánvalóan nem múlt héten kezdték el tervezni a gyermeket, régóta vágynak, várnak rá. Ha pedig sikerül (sajnos, nincs rá garancia) és megszületik a pici, hát te is részt vettél a csodában. Még egyszer gratulálok, kérdező!

(Még az jutott eszembe, hogy nem tudom, tervezel-e még gyereket. Mert édesanyád biztos könnyebben feldolgozná, ha megajándékoznád (persze szigorúan nem emiatt, ez csak mellékes indok) egy kisunokával. Minden jót :)

2013. jún. 20. 23:39
 12/13 A kérdező kommentje:
Szerintem anyámnak bőven elég a hét unoka (van két idősebb tesóm, és tőlük 3-3 gyerek)
2013. jún. 20. 23:59
 13/13 anonim válasza:
78%

OFF!

Komolyan nem értem, mi volt a válaszomban olyan haszontalan. Mindig ezek a lepontozások! Hurrá

2013. jún. 21. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!