Mi ez a sok leányanya?

Figyelt kérdés

A környezetemben annyian vannak már, akik iskola, párkapcsolat, pénz, és munka nélkül szülnek, hogy hihetetlen.

Van egy lány, 2 éve terhes lett, mert nem szedte a tablettáit, a pasija megmondta, nem akar gyereket, a lány meg akarta tartani, a pasi elhagyta, elvetélt végül 10 hetesen, és újra összejöttek. Rá kereken 1 évvel megint nem szedte be a tablettáit, megint terhes lett. Megszületett a kislány, most pedig szitkozódik orrba-szájba, hogy a szemét apja nem fizet, meg nem vigyáz rá hetente 3X, és nem tud suliba járni - holott a pasi előre megmondta, nem kell gyerek, hiszen ezért fizette a gyógyszerét.

Egy másik lánynak most 2,5 éves a gyereke, mindjárt lejár a gyes, hát ő is gyorsan összehozott egy gyereket, hogy kapjon majd még gyest, és persze az új pasi ott sem repes az örömtől.

Most a szomszéd csaj is terhes, 19 éves, most fog szóbelizni, apuka sehol.

Mi van itt bakker? :(

2013. jún. 18. 09:42
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Nekem a 37 (v 39) éves az ismerősöm aki mellesleg 2 gyerekes anyuka, szeretne egy 3. gyereket a párjától, mert annak még nincs.
2013. jún. 18. 15:42
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem normális,hogy csak így a semmire és legtöbbször a férfi(?) határozott tiltakozása ellenére,illetve átverése árán vállalnak gyereket. Mondván,hogy így talán jobb lesz a kapcsolat/a pasi örökre meg van ezzel fogva,hurrá.

Na de attól mégjobban felforr a vérem,amikor így cuki a baba,meg úgy cuki,jaj de jó lesz,anya leszek,te meg apuka,azt akkor mikor a párocska szétmegy,passzolják le a nagyinak(általában a lány szüleinek) a picit. Ismerek egy ilyen lányt. Felháborító!

Az lenne a minimum,hogy ha már egyszer bevállalta,akár még a semmire is,hogy megtartja és megszüli,akkor anyjaként nevelje fel. Az én szememben nem ember az,aki csak egy eszközként tekint a gyerekre és azért szüli meg,hogy elérjen ezzel valamit. Tőlem akárki szülhet,ha felnő a feladathoz.

22L

2013. jún. 18. 15:42
 23/30 anonim ***** válasza:
egy másik 24 vagy 25 éves csaj azért szülte a legnagyobb gyerekét hogy ne kelljen dolgoznia... aztán lett még egy...és most a 3...
2013. jún. 18. 15:43
 24/30 anonim ***** válasza:
Sajnos én is rengeteg ilyet ismerek pedig kis faluban lakom, rengeteg 20 év alatti lány szül aki inkább közelebb van a 16-hoz, mint a 20-hoz
2013. jún. 18. 19:39
 25/30 anonim ***** válasza:

Egy osztálytársnőm (15) volt ilyen ügyes, mondván, megtalálta élete szerelmét (gazdag családból származó srác). Sokat veszekedtek, békülős szex gyanánt a lány abbahagyta a gyógyszert is.

Mikor elmondta, hogy terhes, már 20hetes volt. Le is volt beszélve az iskolával, hogy halaszt, de nem jött vissza.

Sajnos azóta a nagymama neveli a kisfiút, mert az anyuka lelépett.

2013. jún. 18. 20:59
 26/30 A kérdező kommentje:
A gyerekeket sajnálom nagyon :(
2013. jún. 19. 08:30
 27/30 anonim ***** válasza:
Na ya, kérdező, megélhetési anyuka eszközeként megszületni nem lehet egy csodálatos sors...
2013. jún. 19. 09:42
 28/30 anonim ***** válasza:

25. vagyok. Hozzátenném hogy a fiú családja sem szépen rendezte. 5E-t küldtek az unokájuknak. Mikor az apa befejezte a sulit, részmunkaidőre bejelentették a céghez, havi 50E fizetéssel. Ebből kapott a csaj gyerektartást.

Persze lényegesen(kb 6X) többet keresett.

Azt viszont nem értem, miért nem vitték perre szegény gyereket.

A baba nagymamája rokkantosított, minimális a fizetése, az apjuk meghalt, és van egy két évvel fiatalabb öccse. Szegények így is alig éltek meg, erre a csajnak ennyi esze volt. Aztán még a nagymama puncsolt, hogy legalább nézzék meg az unokát.

Ez is érdekes.

Van egy lányom. Tervezünk gy kisfiút is. Ha bármelyik gyerekem így járna (adja az ég, hogy nem) akkor nem lökném el magamtól az unokámat. Sőt, próbálnék segíteni, ha máshogy nem megy, kisruhákkal, néha-néha egy csomag pelussal.

Sőt, ha tehetem, magamhoz venném.

De remélem, nem lesz ilyesmi.

2013. jún. 19. 10:15
 29/30 A kérdező kommentje:
Én is fiatalon szültem (21 évesen) a kislányomat, és az én családom sem tartott ki mellettem, mondhatni teljesen egyedül maradtam, az anyukám az egyedüli, aki támogatott lelkileg, ha szükség volt rá, anyagilag. A szüleim házassága is ráment erre a konfliktusra, 3 éve elváltak. Hiába dolgoztam, hiába fejeztem be az egyetemet (gyerek mellett), egyszerűen nem, nem tudták feldolgozni...
2013. jún. 19. 12:50
 30/30 anonim ***** válasza:
Nézd Kérdező (#29), ezért ne magadat okold - és pláne a gyereked se önmagát, majd ha szembesül a dolgokkal - te egyszerűen élted az életed, és amikor úgy adódott, hogy valamiben döntened kellett, akkor hoztál egy döntést, nincs ebben önmagában semmi rossz. Az egy tőled föggetlen mellékhatása a döntésednek, hogy kihoztál emberekből, párokból ezáltal olyan értékrendi különbségeket, konfliktusokat, amik vagy egyébként is kijöttek volna egy más konfliktus kapcsán, vagy nem jöttek volna ki mert nem történik olyan konfliktus ami kihozná, de amely értékrendi ambivalenciák tőled tök függetlenül jelen vannak ezekben az emberekben, valszeg sokkal-sokkal régebben, mint hogy te egyáltalán létezel.
2013. jún. 19. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!