Mit szóltok? 17 éves leányanya kidobta az erkélyről a kutyáját, mert az "megharapta" a gyereket.
Biztos cigány volt az illető,csak azok képesek ilyenekre!
"NEON vélemény: aranyszabály, hogy pici ölebet nem engedünk kisbaba közelébe, azt nem lehet cibálni, kikaparni a szemét, mint azt általában a kicsik előszeretettel teszik, persze, hogy feldühödik és megvédi magát." <--ez így van!
Ezzel kapcsolatban még egy korábbi eset:
Úgy látszik egyeseknél a kutya ablakon való kidobálása bevett "fegyelmezési" gyakorlat...
A történet pikantériáját mégis az adja, hogy a "férfi" büntetését enyhítették, méghozzá azért mert szegény éppen ELVONÓN volt (ergo drogos volt), másrészt NEM SZOKÁS állatkínzáért letöltendőt adni. Na erre varrjatok gombot...
Hát ha a gyerekneveléssel kapcsolatban is ekkora rutinja van, előre sajnálom a gyereket.
Megszakad a szívem azokért a kutyákért,akiknek ilyen gazda jutott:(
Borzasztó!
17 éves
másfél éves gyerek
divatkutya
Egyértelmű milyen felelősségteljes lehet,mint anya és mint gazdi....
nektek tuti nincs gyereketek sem meg agyatok sem, álljatok már le!!! k*rva idegesítőek vagytoooooooooooook!!!!!
ha az én kutyám harapta volna meg a gyerekemet olyan gyönyürű ívben szállt volna el a bús p*csába akkorát rúgtam volna bele hogy Bécsben ért volna földet!
"nektek tuti nincs gyereketek sem meg agyatok sem, álljatok már le!!! k*rva idegesítőek vagytooooook!!!!!
ha az én kutyám harapta volna meg a gyerekemet olyan gyönyürű ívben szállt volna el a bús p*csába akkorát rúgtam volna bele hogy Bécsben ért volna földet!"
1. Elég nagy szégyen hogy szülő létedre nem tudsz normálisan "irníííííííí". Illetve a mondatot nagybetűvel kezdjük... A gyereked is analfabéta lesz?
2. Kezeld az agressziódat, mert nem egészsges. Ilyen idegállapottal azon se csodálkoznék ha a gyerekedet is seggberúgnád ha olyat tenne ami neked nem tetszik.
Sajnállak téged is, meg a gyerekedet is! (Már ha van...Ha nincs, akkor kérlek ne is szaporodj. Így is elég hülye van ezen a világon sajnos, veled az élen.)
Először is egy ilyen kis gyereket sosem szabad egyedül hagyni a kutyával. Megmarkolhatja úgy, hogy a kutyának fájdalmat okoz és a kutya harapni fog.
Teljes mértékben az anya a hibás, mert nem vigyázott megfelelően a gyerekre és a kutyára.
Megérdemelne börtön büntetést.
Aki egy ártatlan élőlényt kivág az ablakon, az az emberrel is képes ilyenre.
04-27 23:24 - őszintén remélem, hogy se gyereked, se kutyád. Ha valakitől, a magadfajtától kell félni és az ilyen mentalitásúak valók börtönbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!