Mit szóltok? 17 éves leányanya kidobta az erkélyről a kutyáját, mert az "megharapta" a gyereket.
Szánalmas azért még nem kell kidobni szegény kutyát mert megharapta a gyerekét!
Miért engedte a közelébe?
És a kutya meg is halt?Remélem nem halt meg mert sajnálnám!
a legundorítóbb emberfajta a világon az állatkínzó.
Ha kutyám van, felelős vagyok érte, és köteles vagyok nevelni. Szeretem a gyerekeket, nekem is van, plusz gyerekekkel foglalkozom, és kutyám is, és bizony előfordult hogy megkapta a gyereket, de SOHA ESZEMBE SEM JUTOTT hogy kidobjam érte az ablakon...!Max. kikapott.
A másodiknál annyi a jó a dologban, hogy a kutyus legalább idejében állatorvoshoz került, és megmenekült, de a lelke sérüléseit sokkal több idő lesz begyógyítani.
23.24-es: tapasztalat,hogy ilyen harapás általában akkor történik,ha az elkényeztetett hülyegyerek buzerálja a kutyát,a kedves magadfajta agykárosult szülő meg úgy "gondolkodik"már ha a pöttynyi agyával képes rá,hogy a kutya azért van,hogy a kölyök kedvét töltse rajta.
Arra nem gondol,mivel is gondolna agy híján szegény,hogy a kutya élőlény,neki is fáj,ha a debilre ajnározott idióta kölyök tapossa,tépkedi,kínozza.
Ha az ilyen kölket megharapja a kutya,tökéletesen megérdemli,ebből talán fel tudja fogni,hogy a kutya NEM JÁTÉKSZER.
Nekem van egy bullterrierem erős domináns beütéssel,időnként minket is fegyelmezni próbál és ránk morog,vicsorog stb.
Belerúgok a tarka kis seggébe,aztán szent a béke pár hónapig.De hogy kidobjam?Nem vagyok én elmebeteg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!