Apukam egy V-Kivagasu polot vett mert latta h Lakatos Mark ezt hordja. Mit tegyek annyira gaz?
29. vagyok
ja,most olvasom. akkor itt nem a v nyak a probléma. váljon el anyukád, ahelyett, h vele marad és a v nyak miatt háborog. a megcsaláson kellene inkább felháborodni, de úgy látszik, azon sikerült költözés és válás nélkül túljutnia, csak a póló akadt fenn a rostán
"Sztetek b.uzi apukam?"
"be akar jonni a fiatal csajoknak."
Így válaszoltad meg a saját kérdésed :)
a családot nem a v nyak dönti romba, hanem apád és anyád együttvéve. apád azzal, h csalja, anyád, meg azzal, h ezt tűri, a valós problémák helyett inkább hülyeségeken lovagol és ellene hangolja az amúgy is rosszul nevelt, befolyásolható gyereket (igen, te vagy az). holott akár el is hagyhatná és akkor nem tenné ki ennek a légkörnek sem magát, sem a lányát, akiben ezzel egy nagyon torz értékrendet alakít ki.
ha felnősz, rájössz, h anyád uannyira ludas, mint apád, mert tűr, pedig lenne választása. vagy olyan leszel,mint ő és te is (vélt) érdekből maradsz
üdv, az "okos" 37 éves. látom, nem csak apáddal szemben vagy képtelen tiszteletet tanusítani. pedig én nem csaltam meg anyádat :-)
szerintem meg a te stílusod gáz
egy 35 éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!