Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apukam egy V-Kivagasu polot...

Apukam egy V-Kivagasu polot vett mert latta h Lakatos Mark ezt hordja. Mit tegyek annyira gaz?

Figyelt kérdés
latta hogy meno a V-kivagasu polo es vett maganak es ezt akarja hordani. Nem kamu a kerdes anyu is ki van akadva :((( en igy letagadom. mar 40 felett van amugy
2013. jún. 17. 20:52
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
40 felettiek már nem csinálhatnak semmit? Te öregnek gondolod ezt a korosztályt?
2013. jún. 17. 21:14
 22/37 anonim ***** válasza:
100%
nem is csodálom, hogy más nők után néz, ha ezt kapja otthon, hogy a lánya és a felesége le rosszb.zizzák..
 23/37 anonim ***** válasza:
100%

29. vagyok

ja,most olvasom. akkor itt nem a v nyak a probléma. váljon el anyukád, ahelyett, h vele marad és a v nyak miatt háborog. a megcsaláson kellene inkább felháborodni, de úgy látszik, azon sikerült költözés és válás nélkül túljutnia, csak a póló akadt fenn a rostán

24/37 A kérdező kommentje:
DE anyukam nem tudja h megcsalja! en deritettem ki ... bele neztem a telefonjaba.. gyanus volt hogy mindig elment telefonalni... es nem gondolom hogy a 40es korosztaly oreg... csak az en velemenyem szerint a koranak megfeleloen kellene oltoznie..
2013. jún. 17. 21:19
 25/37 anonim ***** válasza:
100%

"Sztetek b.uzi apukam?"

"be akar jonni a fiatal csajoknak."

Így válaszoltad meg a saját kérdésed :)

2013. jún. 17. 21:26
 26/37 anonim ***** válasza:
100%

a családot nem a v nyak dönti romba, hanem apád és anyád együttvéve. apád azzal, h csalja, anyád, meg azzal, h ezt tűri, a valós problémák helyett inkább hülyeségeken lovagol és ellene hangolja az amúgy is rosszul nevelt, befolyásolható gyereket (igen, te vagy az). holott akár el is hagyhatná és akkor nem tenné ki ennek a légkörnek sem magát, sem a lányát, akiben ezzel egy nagyon torz értékrendet alakít ki.

ha felnősz, rájössz, h anyád uannyira ludas, mint apád, mert tűr, pedig lenne választása. vagy olyan leszel,mint ő és te is (vélt) érdekből maradsz

üdv, az "okos" 37 éves. látom, nem csak apáddal szemben vagy képtelen tiszteletet tanusítani. pedig én nem csaltam meg anyádat :-)

2013. jún. 17. 21:31
 27/37 anonim ***** válasza:
ugyanmár. méghogy nem tudja!
2013. jún. 17. 21:33
 28/37 anonim ***** válasza:
Szerintem egyébként a mély V kivágás nagyon ronda, legalábbis nekem olyan dekoltázs feelinget ad. Pláne úgy, hogy olyan pasik hordják, akiknek rendes férficicijük van. Az meg még gázabb, ha egy csokor szőr kandikál ki.
2013. jún. 17. 21:35
 29/37 anonim ***** válasza:
25-ös. Ügyes volt!!! :)
2013. jún. 17. 21:37
 30/37 anonim ***** válasza:

szerintem meg a te stílusod gáz

egy 35 éves

2013. jún. 17. 21:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!