Apukam egy V-Kivagasu polot vett mert latta h Lakatos Mark ezt hordja. Mit tegyek annyira gaz?
Figyelt kérdés
latta hogy meno a V-kivagasu polo es vett maganak es ezt akarja hordani. Nem kamu a kerdes anyu is ki van akadva :((( en igy letagadom. mar 40 felett van amugy2013. jún. 17. 20:52
11/37 A kérdező kommentje:
Mert ugy nez ki mint egy rossz b.uzi :'( nagyon szeretem de ez mar sok.... raadasul meg is csalja anyut azert akar ennyire bejonni mas noknek...ezzel h ieneket hord mint egy 20 eves...
2013. jún. 17. 21:08
12/37 anonim válasza:
sokkal nagyobb gáznak tartom hogy ebben a gyönyörű országban olyan szánalmas emberek élnek akik lakats márkot utánozzák.
kikapcsolhatná már mindeki a TV-jét, mondjuk egyszerre.
fellélegezne az ország
13/37 anonim válasza:
[link] Ha ilyesmi, akkor az elég gáz, de nem a kora miatt! Egy 20-on akárhány éves pasin is cinkes.
Viszont ettől még nem meleg! Gondolom próbál fiatalos lenni, de rossz módon teszi...
14/37 A kérdező kommentje:
Szerintem is. meg el akart menni az ilyen tanacs adasara is... be akar jonni a fiatal csajoknak.
2013. jún. 17. 21:09
15/37 anonim válasza:
Akkor te nem a póló miatt haragszol, hanem a megcsalás miatt. De, azt még mindig nem értem, hogy miért csak a 20 évesek hordhatnak szerinted V kivágású pólót?
16/37 A kérdező kommentje:
Igen pont ilyen.....
2013. jún. 17. 21:10
18/37 A kérdező kommentje:
a Lakatos stilus tanacs adasara...
2013. jún. 17. 21:12
19/37 anonim válasza:
"Hat nemtom ti hogy vagytok vele de en szerintem eleg gaz egy 44 eves dagadt emberen az ilyen! Nem hiszem el h meg en vagyok a szar!"
szerintem meg az nagyon gáz, h így nyilatkozol apádról. szégyelld magad anyáddal együtt
37/N
20/37 A kérdező kommentje:
nagyon okos vagy te 37 eves... tonkreteszi a csaladunkat
2013. jún. 17. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!