Apukam egy V-Kivagasu polot vett mert latta h Lakatos Mark ezt hordja. Mit tegyek annyira gaz?
Figyelt kérdés
latta hogy meno a V-kivagasu polo es vett maganak es ezt akarja hordani. Nem kamu a kerdes anyu is ki van akadva :((( en igy letagadom. mar 40 felett van amugy2013. jún. 17. 20:52
1/37 anonim válasza:
Miért ne hordhatna egy 40 feletti V-kivágású pólót?
2/37 anonim válasza:
és? az is csak egy nyakforma, nincs átvitt értelme, üzenete, még 60 évesen is lehet hordani. sőt, a halálos ágyon is lehet V nyakúban lenni. nem speedot vett, b.szki.
3/37 anonim válasza:
Mi a baj a V-nyakú pólóval? Egyáltalán nem buz1s, teljesen normális ruhadarab.
4/37 anonim válasza:
Miért lenne gáz,nehogy már mások döntsék el helyette,hogy mit vegyen fel. Foglakoz a saját dolgoddal.
5/37 anonim válasza:
Neki ez tettszik, hordja. Ő ízlése, ennyi.
Nekünk idősebbeknek sem tettszik a fiatalok mai divatja, de ez van. Az, hogy a Lakatos Márk ezt hordja, apád még ettől nem meleg. Az lenne ciki, ha csak alsógatyában menne dolgozni. Hagyd az "öreget", járjon benne, viselje egészséggel.
6/37 anonim válasza:
Én is hordok ilyen pólót és nem vagyok b .uzi.
7/37 anonim válasza:
8/37 anonim válasza:
hihetetlen hogy milyen drámákat tudnak ilyenekből csinálni manapság.. ha ez igaz, akkor nagyon nagyon nagyon irigylem a problémátokat!
nem szeretek másokat legázozni, de te meg anyukád nagyon gázok vagytok, ha amiatt vagytok kiakadva, meg azért tagadod le az apukádat, mert v kivágású pólót hord :D tegyétek össze a kezeteket, hogy csak ennyi problémátok legyen!
9/37 A kérdező kommentje:
Hat nemtom ti hogy vagytok vele de en szerintem eleg gaz egy 44 eves dagadt emberen az ilyen! Nem hiszem el h meg en vagyok a szar!
2013. jún. 17. 21:04
10/37 anonim válasza:
Senki nem mondta, hogy szar vagy csak nem értjük hogy miért nem járhat V kivágású pólóban az édesapád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!