Mit csináljak hogy anya normális legyen? Hogy akadályozzam meg hogy a pótapám visszaköltözzön?
Az egész úgy kezdődőtt hogy anyukám megismerkedet egy férfivel mert apukámtól elvállt. 7 évig éltünk vele eggyütt ami maga a pokol volt legalábbis számomra.
Folyamatosan piszkált, lelkileg bántott fizikailag nem. Végre elköltözött tőlünk kb 2012 decemberében mert nem bírtam tovább a hogy lelkileg elnyomott és pánikrohamom lett ami nem egy durva dolog de én úgy éltem meg.
Na tehát a lényeg hogy most megint chatel vele a facebookon anyukám majdnem EGÉSZ nap!! és amióta telefonon beszél és chatel a volt pótapámmal azóta borzasztóan viselkedik velem: ordibál mindenért, piszkál, nem foglalkozik semmivel csak vele. Szóval leszar és piszkál mindenér + lehet hogy visszaköltözik a volt pótapám és akkor nem tudom mit csinálok.
Van 2 testvérem 1 fiú, ő 8 éves vele is ezt csinálja, meg egy húgom de ő túl kicsi őt nem bántja.
13/Fiú
Igen beszéltem, lelkileg.
és kire gondolsz?
nálam anya még csak most ismerkedik,de félek,hogy mi lesz ebből..
Beszélj anyuddal!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!