Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Ez tényleg akkora...

Szülők! Ez tényleg akkora sértés lenne?

Figyelt kérdés

Szóba jött hogy anyum eljön velem érettségizni,mondtam hogy nem szeretném(állandóan piszkál és beszólogat,nem is túl jó a viszonyunk),mondta hogy nem miattam jönne hanem mert megígérte az osztályfőnökömnek,mondtam hogy akkor sem szeretném mert megint csak piszkálna és nincs szükségem rá hogy még idegesebb legyek.

Erre elkezdett ordítani hogy milyen egy utolsó mocsadék hálátlan szemét vagyok,ne szóljak hozzá.Mondtam hogy pont erről beszéltem,de nem volt hajlandó reagálni,azóta keresztül néz rajtam.

Megszoktam hogy rossz a viszonyunk de szerintem ez túlzás.

Nem szokta észrevenni hogy milyen a természete,és nem hittem volna hogy ennyire bántó vagyok ha jogosan mondom.

2013. jún. 12. 21:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
60%
Annak ellenére, hogy az osztályunk nagy részének nagyon jó kapcsolata volt az anyjával, egyiket sem kísérte el. Egyetemi vizsgán is jönni szeretne majd? Ezt nem is értem. Én nagyon ideges lettem volna, hiszen ilyenkor az embernek plusz teljesítmény kényszere is lesz azon felül, ami már egyébként is megvan... ez nem segítség.
2013. jún. 13. 13:12
 12/16 anonim ***** válasza:
45%
Anyád egy felnőtt óvódás. Van ilyen.
2013. jún. 13. 14:32
 13/16 A kérdező kommentje:

Évikekakuke nem tudom hogy mennyire olvastad el,de leírtam hogy rossz a viszonyunk és állandóan beszólogat,nem túl finom módon,ilyen körülmények között ki akarná hogy ott legyen az anyja?

A többieknek köszönöm a válaszokat,és igen,sok ismerősöm megjegyezte már hogy nincs vele minden rendben,de ez van...

2013. jún. 13. 16:51
 14/16 anonim ***** válasza:
56%

Igazad van, ne menjen veled.

(szülő vagyok!!)

2013. jún. 13. 20:14
 15/16 Évikekakuke válasza:
35%
Igen, látom írtad azt is, hogy megígérte az osztályfőnöknek. Az én anyukám is az ebédet jött be segíteni csinálni, és tálalni. Rád nem is lett volna ideje, sem ereje, az enyém is kifáradt nap végére megszólalni sem volt kedve. És nem hinném, hogy az érettségin beszólogatott volna neked...
2013. jún. 25. 23:02
 16/16 A kérdező kommentje:
végül annyi lett hogy kocsival levitt és bármilyen meglepő beszólt az egész osztályom előtt...
2013. jún. 26. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!