Szülők! Ez tényleg akkora sértés lenne?
Szóba jött hogy anyum eljön velem érettségizni,mondtam hogy nem szeretném(állandóan piszkál és beszólogat,nem is túl jó a viszonyunk),mondta hogy nem miattam jönne hanem mert megígérte az osztályfőnökömnek,mondtam hogy akkor sem szeretném mert megint csak piszkálna és nincs szükségem rá hogy még idegesebb legyek.
Erre elkezdett ordítani hogy milyen egy utolsó mocsadék hálátlan szemét vagyok,ne szóljak hozzá.Mondtam hogy pont erről beszéltem,de nem volt hajlandó reagálni,azóta keresztül néz rajtam.
Megszoktam hogy rossz a viszonyunk de szerintem ez túlzás.
Nem szokta észrevenni hogy milyen a természete,és nem hittem volna hogy ennyire bántó vagyok ha jogosan mondom.
Évikekakuke nem tudom hogy mennyire olvastad el,de leírtam hogy rossz a viszonyunk és állandóan beszólogat,nem túl finom módon,ilyen körülmények között ki akarná hogy ott legyen az anyja?
A többieknek köszönöm a válaszokat,és igen,sok ismerősöm megjegyezte már hogy nincs vele minden rendben,de ez van...
Igazad van, ne menjen veled.
(szülő vagyok!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!