Szülők! Ez tényleg akkora sértés lenne?
Szóba jött hogy anyum eljön velem érettségizni,mondtam hogy nem szeretném(állandóan piszkál és beszólogat,nem is túl jó a viszonyunk),mondta hogy nem miattam jönne hanem mert megígérte az osztályfőnökömnek,mondtam hogy akkor sem szeretném mert megint csak piszkálna és nincs szükségem rá hogy még idegesebb legyek.
Erre elkezdett ordítani hogy milyen egy utolsó mocsadék hálátlan szemét vagyok,ne szóljak hozzá.Mondtam hogy pont erről beszéltem,de nem volt hajlandó reagálni,azóta keresztül néz rajtam.
Megszoktam hogy rossz a viszonyunk de szerintem ez túlzás.
Nem szokta észrevenni hogy milyen a természete,és nem hittem volna hogy ennyire bántó vagyok ha jogosan mondom.
Velem anya mindig jön vizsgakor segíteni. És én akadtam ki osztálytársamon (aki egyben rokonom is), hogy az osztályfőnöknek kijelentette, hogy ha az anyja is el mer jönni segíteni vizsgakor, akkor ő nem jön vizsgázni. :\
Egy anya csak jóindulatból megy el (már alapból is a SEGÍTSÉG a célja) Nagyon sajnálom az anyukáját, nagyon rosszul esik ez neki. Most annak ellenére jött volna segíteni, hogy máskor érettségikor oda se ment hozzá a lánya és nem szólt hozzá egy szót sem. Egy anyával nem lehet ezt megtenni, aki a mi eredményeinkért izgul. A szüleink miatt is jól kell teljesítenünk, hogy büszkék lehessenek ránk. Szerintem nem sok vizet zavarna és nem azzal lenne, hogy téged kiakasszon. Nekem egy támasz, ha ott van anya is (mellesleg nekem sem túl fényes a kapcsolatom anyával)
Érettségire minek menne a szülő?
Velünk se jött senki,minek?
Vagy szex közben is fogja a kezét,meg majd az oltár előtt is?
Én megértelek,kérdező,engem is zavarna,ha anyám ilyen idegállapotomban ott tüsténkedne körülöttem. Az még oké,hogy tényleg segítőkészségből eljön segíteni a büféhez(érettségikor nálunk külön a szülők szerveztek nekünk érettségi napokra büfét),de ezt is csak úgy,hogy észre se vegyem szinte. Vizsganapokon emberre nem vagyok hangolódva,nemhogy anyámra. Ha meg tudom,hogy ellenőrizgetne... hát én is otthonmarasztalnám.:)
Te anyukád egy idegbeteg. Bocsi:/
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!