Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha apám halálra...

Mit tegyek, ha apám halálra dolgoztat?

Figyelt kérdés
sziasztok, 14/f vagyok és apám kiskorom óta csak dolgoztat, nincs olyan nap, hogy ne kelljen vele mennem dolgozni, de nem könnyű munkát hanem nehezet, reggel alig tudok felkelni,és ha bármikor nemet mondok vagy eltilt mindentől vagy megver de nagyon.Ma reggel betelt a pohár, tegnap egész nap dolgoztatott reggel fél 5től este 8ig, reggel nem tudtam felkelni ezért megvert megint, természetesen rám meg a gépre fogta, hogy miért gépezem annyit, 1 hete időm sincs, kéne tanulnom a ballagásra verset de nincs időm mikor, és ha nem tanulom mrg szerintem megint megver.

2013. jún. 10. 17:21
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Másik városba kellene menned valahogy középsuliba, akkor nem kellene olyan sokat járnod haza. Amúgy sajnálom.. Anyukád nincs veletek vagy mit szól ehhez?
2013. jún. 10. 17:25
 2/10 anonim ***** válasza:
8%

Szúrd le, 18 éves korodig agyon ver szerintem ha így haladtok

Esetleg gyámhivatalba besétálsz a recepciónál mondod hogy mi a gond, segítenek, és otthon úgy adod be apádnak hogy suliba a tanár kérdezte hogy miért vagy fáradt, te meg elmondtad neki hogy 12órát is dolgoztat faterod

20/F

2013. jún. 10. 17:30
 3/10 anonim ***** válasza:
Mert biztos így lesz sok pénzetek. Mégis mit kell dolgoznod?
2013. jún. 10. 17:32
 4/10 anonim ***** válasza:
Mikor dolgoztat? Mit? Hol? Iskolába nem jársz?
2013. jún. 10. 17:39
 5/10 A kérdező kommentje:
járok suliba, 12 órát általában hét végén szokott, a ballagás után is akar dolgoztatni, amúgy amikor haza ér akkor szokott dolgoztatni
2013. jún. 10. 18:30
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

És mit csinálsz? Csak kíváncsi vagyok....

Egyébként osztályfőnök, vagy más tanár, esetleg gyerekvédelem. 16 éven alul (lehet, hogy most már 15, nem tudom), nem lehet dolgoztatni gyereket. Nyilván ez nem a kerti fűnyírásra vonatkozik, de azt hiszem, itt ennél komolyabb munka van...

2013. jún. 10. 19:07
 7/10 anonim ***** válasza:

Most lehet én fogom fel furán, de pl. ha valaki mezőgazdasággal foglalkozik, akkor az egész napos elfoglaltság, és ha van egy fia, azt persze hogy befogja.

Persze a verés az már más dolog.

Mit kell dolgoznod?

2013. jún. 11. 08:21
 8/10 anonim ***** válasza:
Alapesetben igen, csak -ha jol erte- itt ez mar akadalyozza az iakola elvegzeset, meg lehetn valami gyerekkor feleje is az embernek meg 14 evesen... Az, hogy az apja nem hagyja, hogy rendesen kialudja magat, es veressel kenyszeriti dolgozni, az nem az.
2013. jún. 11. 11:57
 9/10 anonim ***** válasza:
Kamu!!!! Hát azt sem írja, hogy mit kell dolgoznia.
2013. jún. 11. 16:15
 10/10 anonim ***** válasza:
És így 25 éves korodra hogy alakult a viszonyod apáddal?
febr. 23. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!