Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha a parom nem foglalkozik a...

Ha a parom nem foglalkozik a haziallatunkkal, akkor a majdani gyerekunkkel sem fog?

Figyelt kérdés
Lehet furcsa a parhuzam, amire ki akarok lyukadni, de ha nem foglalkozik egy rank utalt, tolunk fuggo kis lennyel (akit mellesleg o is akart), akkor ha lesz gyerekunk majd egyszer, a gyerekneveles is teljes egeszeben ram marad?
2013. jún. 10. 15:33
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
71%
3-as vagyok és hogy egy fordított példát is mondjak, én meg imádom az állatokat, sok állatunk van itthon, rengeteget foglalkozok velük, gondoskodok róluk. A gyerekeket sem utálom, csak nem jövök ki velük, nem tudok velük mit kezdeni, nem vagyok anya típus, nem is vagyok benne biztos, hogy egyáltalán akarok sajátot.
2013. jún. 10. 16:29
 22/26 anonim ***** válasza:
66%

3-as nincs a gyerekben tapasztalatod,tudod,hány olyan nőismerősöm van,aki idegenkedett a gyerekektől,én is ,de mikor sajátunk van megváltoztunk?!

És ezek a nőismerőseim rendesen gondoskodtak a házállatokról szintén.

2013. jún. 10. 16:33
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Egy embert nagyon jellemez, hogyan bánik az állatokkal...
2013. jún. 10. 16:41
 24/26 anonim ***** válasza:
62%
Imádom az állatokat, mindegyik állatkám elkényeztetett, napi több órát foglalkozom velük. És soha nem fogok szülni, mert tudom, hogy nem lennék jó anya.
2013. jún. 10. 18:04
 25/26 anonim ***** válasza:
14%

"Ha a parom nem foglalkozik a haziallatunkkal, akkor a majdani gyerekunkkel sem fog?"

Ezen az alapon, ha nem dug a kecskével, akkor veled sem fog?!!

2013. jún. 10. 19:02
 26/26 anonim ***** válasza:
91%

Micsoda idióta hasonlat!

Ha gondoskodom egy kutyáról rendesen,akkor nyilvánvalóan

a gyerekemről még inkább fogok,ha viszont mellettem éhen

döglik egy eb,akkor ne mondja senki sem,hogy minta szülő

lenne belőlem.

Én voltam az,aki beírta,hogy az apja időnként hozott haza háziállatot,akik szintén tőle elszökhettek és éhezhettek utána,aztán én is ottmaradtam 1 hónapra a fennhatósága alatt mindössze 8! évesen mikor anyám a szívével a kórházba került,már jó rég volt,de mind a mai napig emlékszem arra az 1 hónapra úgy éheztem.

2013. jún. 10. 19:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!