Hogyan mondjam meg az anyukámnak hogy borotválja le a hónalját? Nem akarom hogy cikisen érezze magát.
én anno simán megmondtam anyumnak, hogy borotválja le, vagy gyantáztassa. nem sértődött meg, nagyon jó kapcsolatunk van, hallgat rám a divat és szépségápolási kérdésekben :)
azt is lazán a figyelmébe ajánlom, hogy kicsit már lenőtt a haja, szívesen befestem.
mivel nem egy tekintélyelvű zsarnok, hanem partnerként kezel engem, így sosem bántásnak veszi, hanem jótanácsnak.
Hozz létre egy olyan környezetet, hogy pl. együtt netezzetek és mutass néhány fotót erről, cikkeket, leírásokat, trendeket.
Tegyél a képekre, cikkekre világos megjegyzéseket és anyukád reagálni fog. Ezzel elindulhat egy beszélgetés.
Biztos, hogy nem érzi cikisnek, mivel nincs hozzászokva. Persze, Te annak érzed, ami érthető is. Nekem a lányom szólt, mikor ujjatlan pólót vettem fel, hogy:
- Te anyu! Nem gondolkodtál még azon, hogy a hónaljad leborotváld?
- Hülye vagy? Elvágom, megvágom magam!
- Akkor itt van a Weet szőrtelenítő, ezt próbáld ki.
Na szóval, nálunk így kezdődött, és nem is használom a borotvát, mert bal kézzel csak bénáznék, az viszont praktikus, és egyszerű a használata.
Ha a viszonyotok klassz, akkor valahogy így kezdj bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!