Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » En gondolom jol? Az osszes bagos.

En gondolom jol? Az osszes bagos.

Figyelt kérdés

Anya 40 eve cigizik mikor terhes volt velem akkor is es azota is napi2 dobozzal

Mar nagyon durvan kohog es em szivom minden nap..

Mindenem budos..

Allandoan idegbeteg velem es megbant de a mama meg o elvarna ha anyu beteg lesz a cigi miatt akkor en gondozzam.O szarik az egeszsegemre de en majd gondozzam ha valami baja lesz a cigitol.Mikor maganak okozta.En nem tudom sajnalni az olyan tudorakosokat akik cigiznek hisz maguknak csinaltak...,Most komolyan...

Kotelessegem lenne gondozni?? Mikor igy leszarta/leszarja/lefogja szarni az egeszsegem??

2013. jún. 8. 15:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
55%
Ráadásul, ha édesanyád 40 éve cigizik, akkor már te sem lehetsz gyerek, hacsak nem nagyon későn születtél. Ha zavar, hogy büdös vagy a dohányfüsttől, akkor költözz el, állj a saját lábadra. De ne felejtsd el, hogy ő az anyád. Akármilyen is...
2013. jún. 8. 22:23
 12/16 A kérdező kommentje:
Majd ha 17 evig olyan lakasban elsz ahol szinte harapni lehet a fustot es naponta kell hajat illetve ruhat mosni hogy ne legyel vallalhatatlanul budos akkor majd nekem adsz igazat :)
2013. jún. 9. 08:17
 13/16 A kérdező kommentje:
17 eves vagyok de mar irtam :)
2013. jún. 9. 08:18
 14/16 anonim ***** válasza:
26%

Ha majd vezetsz, és belemész egy veszélyes előzésbe, meghalsz, akkor anyukádnak majd szólok, hogy ne menjen ki a temetésedre, mert a saját hibádból haltál meg. Vagy ha egy építkezés mellett elhaladván fejedre zuhan egy tégla - végülis a te hibád, f*szé' mentél arra?

Ismerek olyan anyát, akinek a fia több évig kábítószerfüggő volt. Az anyuka nem akart a gyereknek problémát csinálni azzal, hogy elvigye a rendőrségre, és egész életét megpecsételve, drogosként elkönyvelve kelljen élnie. Saját maga, szeretettel, törődéssel, sokszor heti 4-5 óra alvással (sok éjszakát töltött a kattogó gyereke mellett, hogy beszélgessenek) lehozta a fiút a kábszerekről. Tudod mit? El is fordulhatott volna tőle. Hiszen a hideg közöny, az elfordulás még a legkeményebb bosszúnál is rosszabbul esik az embernek. De ő kitartott mellette. Szeretetnek hívják. Neked nem jutott.

2013. jún. 9. 10:03
 15/16 anonim ***** válasza:
Kérdező, örülj, h az a legnagyobb problémád, h anyud cigizik. Tudod, születhettél volna sokkal rosszabb körülmények közé is...És szégyeld magad, de nagyon...
2013. jún. 9. 23:10
 16/16 anonim ***** válasza:
0%

Nem értek egyet a válaszolók többségével, nyilván gőzük sincs róla, hogyan élsz.

Én veled értek egyet kedves kérdező, UGYANÍGY NŐTTEM fel én is. Költözz el, amilyen gyorsan csak teheted! Meglátod, az évek múlásával "szépülni" fog a múlt, legalább annyira, hogy a körülményekhez képest ismét szeretni fogod őt.

Tapasztalatból mondom. És nem, nem kötelességed gondozni...

2013. aug. 1. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!