En gondolom jol? Az osszes bagos.
Figyelt kérdés
Anya 40 eve cigizik mikor terhes volt velem akkor is es azota is napi2 dobozzal
Mar nagyon durvan kohog es em szivom minden nap..
Mindenem budos..
Allandoan idegbeteg velem es megbant de a mama meg o elvarna ha anyu beteg lesz a cigi miatt akkor en gondozzam.O szarik az egeszsegemre de en majd gondozzam ha valami baja lesz a cigitol.Mikor maganak okozta.En nem tudom sajnalni az olyan tudorakosokat akik cigiznek hisz maguknak csinaltak...,Most komolyan...
Kotelessegem lenne gondozni?? Mikor igy leszarta/leszarja/lefogja szarni az egeszsegem??
2013. jún. 8. 15:38
1/16 anonim válasza:
Végül is ő is felnevelt téged, úgyhogy elviekben neked is kötelességed lesz segíteni, ha rászorul. De elviekben veled értek egyet!
2/16 anonim válasza:
Arra tekintettel lehetne hogy ha valaki nem dohányzik akkor keres egy olyan helyet ahol nem zavar senkit.de ha az ő háza, akkor sajnos azt csinál amit akar. Egyébként én is cigizek,de a házban sohasem, és ha kint is van valaki a közelemben akkor távolabb megyek.A másik viszont az hogy ez az ő döntése.Ennek sem szabadna összefüggnie azzal hogy godnozod e a későbbiekben vagy sem.Mert ha mondjuk kövér lenne akkor meg azt mondanád hogy azt is magának csinálta, te nem tehetsz róla, lássa el magát?!
3/16 anonim válasza:
ez már a sokadik kérdés, amit tőled olvasok (biztos vagyok benne) és mindig ugyanebben a témában. megveted anyáukádat, amiért nem tud leszokni a dohányzásról és amiért bent cigizik. ez efelett érzett utálatod és megvetülésed vetül ki minden kérdésedben csak mindig más aspektusból. valóban nem túl jó és elítélhető, amit csinál, de az amit benned kivált már szintén abnormális. keress fel egy pszichiátert, mert ez az egész nagyon komolya deformálja az egészésges mentális, pszichés fejlődésed
4/16 anonim válasza:
megvetésed*
bocs, kicsit fáradt vagyok
5/16 A kérdező kommentje:
Szerintem keversz ez az elso kerdesem ezen az oldalon
2013. jún. 8. 16:26
7/16 A kérdező kommentje:
Hat biztosan jobban tudod
2013. jún. 8. 16:34
8/16 anonim válasza:
Az én szüleim ugyanezt csinálják, undorítónak tartom. Én is büdös vagyok, a ruháim is, még a tankönyveim is, pedig az én szobámban tilos cigizni, mégis beérződik. Egész nap csukva van az ajtóm, ablak nyitva.. Persze más helyiségekben minek kinyitni az ablakot, áll a füst.
9/16 anonim válasza:
1 Imádom az ilyen begyöpösödött embereket, mint te, hogy egyem a szíved.
10/16 anonim válasza:
Az édesanyád szenvedélybeteg. De ettől függetlenül kihordott, megszült, felnevelt, szeret téged. ha te ezért, mert dohányzik ilyen szinten ellene fordulsz, akkor csak azt tudom javasolni, tarts egy kis önvizsgálatot. te vajon tökéletes vagy? A jó isten mentsen meg attól, hogy olyan gyerekem legyen, mit te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!