Meg akarok halni 13 évesen (többi lent) (? )
Figyelt kérdés
Szóval 13 éves vagyok, nem jó a tanulásom próbálok tanulni,az iskolába 4 gyerek folyton csesztet.Egy kis dolgon is feltudom húzni magam és sírás rohamom lessz.próbáltam beszélni iskola pschihologusal nem merem neki elmondani.Tudom 13 évesen hülyeség ezt gondolni de már elegem van ebből a kicseszett életből.2013. jún. 3. 20:31
21/21 anonim válasza:
MC. Once, neked se voltak lelki problémáid, igaz?
Ne állítsd már be úgy a szituációt, mintha az ő hibája lenne hogy szarul érzi magát. Plusz még beszólsz neki...Nőjj fel..
Nőjj fel te az ég áldjon meg, ha nem tudsz jót mondani akkor kullogj el.
Kérdező: bocsi az offért, már írtam választ a kérdésedre. Ha gondolod írj privátot, szívesen meghallgatlak. (nem kötelező, nem fogom kérni hogy adj címet vagy bármit, csak meghallgatlak, és írok valamilyen biztató szöveget. Mert arra bizony szükséged van. 'én már csak tudom' )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!