Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Molesztaltak, felek elmondani,...

Molesztaltak, felek elmondani, de lassan kikeszulok mit tehetnek?

Figyelt kérdés
A mostohaapam, akivel anyam 4 eves korom ota egyutt van, az evek alatt folyamatosan molesztalt. Idokozben egyebkent anyval szuletett egy kozos gyerekuk is. Egy eve hogy szetmentek, most vagyok 15, es most jott elo ez az egesz bennem. Elmondani nem merem senkinek. Annyira szegyellem magamat. Tudom hogy nem nekem kene. De ha elmondanam akkor mindenki kerdezoskodne, en viszont nem szeretnek a dologrol beszelni. Masreszt pedig az ocsemet szeretem es nem akarom hogy meg valami szarsag kideruljon az apjarol, mar igy is ovodapszichologushoz kell jarnia. Fogalmam sincs mit tegyek...
2013. jún. 2. 22:42
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
utolso, ha nem lenne igaz, nem ertem miert irtam volna ezt a kerdest. egyebkent soha nem eroszakolt meg, a molesztalas meg(amire emlekszem, es mar felfogtam akkor hogy ez nem oke) 1. osztalyos koromban kezdodott. koszi a tanacsokat, elegge felbatoritottak, azt hiszem felkeresem az iskolapszichologust:)
2013. jún. 3. 09:13
 22/28 anonim ***** válasza:
3%

Miért a pszichológust?

miért nem anyukáddal beszéled meg az ilyet?

ő az ANYUKÁD, előtte semmi sem ciki.

Ha anyukádban nem bízol, akkor kiben fogsz?!

2013. jún. 3. 10:42
 23/28 anonim ***** válasza:
94%

Elozo hogy a fenebe mondja el az anyukajanak hogy akiben edesanya evekig bizott es szeretett az egy budos diszno es az o orra elott molesztaolta a kerdezot???

Tudod mi a legrosszabb ebben hogy a csalad nem fog hinni neki es ot fogjak hibaztatni az anyukaja sirni fog es leleket eszmeletlenul fajni fog a dolog ezzel meg buntudat is fog jarni.

Szoval drama ezert jobb egy idegen azzal erzelmek nelkul lehet beszelgetni.

2013. jún. 3. 10:58
 24/28 anonim ***** válasza:

20-as hülyeségeket ír. Más is írta ide, nemcsak ő. Pl. én.

Ne erőltessük anyukát, lényeg, hogy valakinek elmondja.

2013. jún. 3. 12:24
 25/28 anonim válasza:
a 20as hülyeségeket ír
2013. jún. 4. 19:07
 26/28 anonim ***** válasza:
Mi van, ha az öcséd is molesztálja és ő sem meri elmondani?
2013. jún. 5. 00:11
 27/28 anonim ***** válasza:

Itt a kérdésem: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..

Biztosan segít! Én a NANE segélyvonalat hívtam fel épp az előbb.

2013. nov. 4. 12:01
 28/28 anonim ***** válasza:

Sőt, itt nagyon sok segítség van:

[link]

2013. nov. 4. 12:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!