Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van itt olyan ember akit a...

Van itt olyan ember akit a szülei úgy neveltek az élettel kapcsolatban, hogy elsősorban ÉLVEZNI kell és nem csak az, hogy tanulj, legyen jó munkád jobb létben éljél stb. és szinte mindenről el lehetett velük beszélgetni ami az élettel kapcsolatos?

Figyelt kérdés
élet értelme

2013. jún. 1. 21:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Latom eleg elteroek a velemenyek, En is leirom az enyem.

Nekem a csaladi hatterem...hat, maradjunk annyiban hogy a leges legaljarol jottem.

Szerintem minden annak a fuggvenye, hogy Te elsosorban mit elvezel! Van aki a szingli eletmodot elvezi, a kotetlenseget, es kicsit sem zavarja hogy igazabol sosem jutott messzebb az edesanyja hasabol a TV-nel, meg a munkaugyi kozpontnal. Ehhez nem kell jo munka sem, az ilyen emberek remekul elvannak naprol napra. De mindenki mas es mas. Szamodra mik fontosak? Van az a mondas, hogy ha valamire nem tartod magadat kepesnek, megis kiallod a probat, az utana orokre megvaltoztatja az eleted mindenben. Ha megvan benned a motivacio, szerintem legyenek (elerheto) celjaid, torekedj a biztonsagra, mind parkapcsolatban, mind anyagilag. En mar lekuzdottem a sajat, korabban megoldhatatlannak tuno problemaim, es tenyleg, ugy erzem minden megvaltozott. Persze, kemeny munkaval is jart, amit kicsit sem elveztem, most viszont annal jobb, megelni hogy valora valnak a celjaid es szeretni, es viszont szeretet kapni, orulni minden napnak azzal akit szeretsz. Abbol amit leszurtem, szerintem neked is megvannak a nagyobb celjaid, legyen az munka, vagy sajat lakas, de kozben ne hagyd hogy elrohanjanak melletted a napjaid: jo egyutt kelni valakivel, jo hogy esik az eso, jo hogy megelheted ezeket

2013. jún. 2. 00:20
 12/12 anonim ***** válasza:

Engem úgy neveltek, hogy tanuljak, mert úgy tudok érvényesülni. Fogadjak szót, legyek házias( szolgáljam ki az öcséimet is). Lány révén eléggé zavart, amíg nekem takarítanom kellett, az öcséim játszottak,vagy barátaikkal szórakoztak.

Az utóbbi időbe, felnőtt fejjel látom, hogy eléggé félre neveltek, mert gyerekkoromba arra neveltek, hogy tanuljak, úgy érvényesülök, most meg úgy gondolom, hogy élvezni kell az életet, és amit lehet, mindenből a legjobbat hozzam ki, barátkozzak, ismerkedjek minél többet.

Furcsa, azóta ők is megváltoztak, és már rájöttek, hogy tanulással nem lehet előre jutni, csak arra jó, hogy olyan embereket ismerj meg, akik a jövőd szempontjából értékesek lehetnek..

2013. jún. 2. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!