Miért teszi ezt a babám apja?
Te is tudod, hogy nem normális. Akkor miért kérdezed tőlem?!
különben a pasinak van már gyereke egy előző kapcsolatából?
Jobb lenne ha lemondanál róla, és próbálnál berendezkedni arra hogy egyedül neveled fel. Van anyuka vagy valaki aki segít?
u.i.: a gonosz majmot elhagyhatnád, nem látod hogy segíteni próbálok? :)
ezt már leírtam: azért mert így sakkban tarthat téged. uralkodhat fölötted... a baba a számára csak egy "tulajdon".
vidd bíróság elé az ügyet, és ha tudod tiltsd el a gyermektől. hidd el, jobb ha apa nélkül nő fel, mintha egy ilyen apával...
a segítséget csak azért kérdeztem, hogy ki fog vigyázni a gyerekre amíg dolgozol? vagy miből fogtok megélni?
tudtad hogy a vállalkozások túlnyomó része nagyon hamar megbukik?
és akkor szépen eltapsoltad a pénzed, ami a házba volt.
inkább add ki, az legalább fix bevételt jelent. és megmarad a lakás.
ellenben egy vállalkozás ha tönkremegy, az felemészti szinte az összes beleölt pénzed.
gondold át!
22-es: Naivsággal és minimális emberismerettel lehet így jár az ember... Nekem nincsenek illúzióim, és tudom, kitől mit várhatok.
Csak sokan hajlamosak nem komolyan venni az intő jeleket. Nem hiszem el, hogy valaki egyik napról a másikra kifordul magából, ez nem így működik. Igenis voltak és vannak jelei, hogy olyan, és együtt élve az ki is derül. Persze sok nő (meg persze férfi is!) inkább homokba dugja a fejét, aztán utólag meg koppan...
61%-ossal maximálisan egyetértek!
Megfigyeltem, ismerősi körben is azok a nők esnek ebbe a csapdába, akik végtelenül naivak és buták! Olyanok, akiket hiába vágnak át, újra és újra beleugrik.
Másik verzió, aki nem lát a lila ködtől. Annyira görcsösen akarja a kapcsolatot, hogy mindent elnéz a párjának, mentséget keres, úgy tesz, mintha semmiről sem tudna. A kérdezőnél az utóbbira tippelek. Közel 40 éves, nyilván már nagyon sietett a gyerek projekttel, hisz kifut az időből. Könnyen lehet, hogy a férfi annyira nem is akarta a babát, mint a kérdező gondolta. De mégsem foglalkozott vele, az idő sürgetett, kellett a gyerek, és láss csodát, íme a végeredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!