Miért teszi ezt a babám apja?
szerintem meg az ilyen apák, és az olyan nők vesszenek, akik ilyen férfiaknak szülnek gyereket :)
mert akárhogy is nézzük, szegény kisbaba életét elb*sztad azzal, hogy nem nőhet fel rendes családban, és hogy ilyen pasi az apukája...
ez az egész nem így alakult volna, ha nem vagy felszínes, és a belsőt is nézted volna a társkeresésnél.
remélem a babával nem lesz semmi gond később lelkileg! és túl fogja tenni magát rajta, hogy ilyen szülei vannak!
én boldog párkapcsolatban élek :)
és már a gyereket tervezzük. örülök, hogy találtam egy olyan nőt, aki végre felelősségteljesen tud gondolkodni. és büszke vagyok rá, hogy nekem fog szülni! :)
különben meg mindenhez két ember kell... egy tönkrement házassághoz is.
nem csak a pasi a hibás, te is az vagy.
viszont a hozzászólásaidból kitűnik, hogy olyan ember vagy, aki előszeretettel húzza rá a vizes lepedőt a másikra, és nincs egy csöppnyi önkritikája sem.
úgyhogy csak azt kaptad a sorstól, amit érdemelsz. nem csoda hogy otthagyott a pasid!
hány éves vagy?
csak azért kérdem, mert nekem már van tapasztalatom. voltam már olyan lánnyal, akiről tudtam hogy hosszútávon megcsalna, elhagyna stb. nem is voltam vele sokáig.
számomra hihetetlen hogy egy ember ennyire ki tud vetkőzni magából. a párod sem egyik napról a másikra vált ilyenné. csak az előjeleket nem vetted észre sajnos.
hogy a kérdésedre válaszoljak: azért teszi ezt, mert a zsarolással úgy érzi uralkodhat fölötted. És az ilyen félresiklott életű embereknél ez kielégülést okoz.
és tetszik a becenevem! kedves vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!