Nem lesz gáz 20 év múlva?
Majd el kell nekik magyarázni, hogy mi is volt az a facebook. Már a neve sem lesz ismerős senkinek.
Nem 20 év múlva lesz gáz, hanem most az.
http://www.youtube.com/watch?v=mCUCZCBso_w
:)
Elég régóta ismerkednek az emberek a neten. Még itthon is. Nem rosszabb, mint anno újságban levelező partnert találni meg ilyenek.
Igaz, hogy vetít mindenki facebookon, de nyilván nem a monitorral jársz, hanem találkoztok, és utána a facebook már tök mellékes.
Persze, az olyan "kapcsolat", hogy a facebookon írtam, hogy jó a segged, és akkor azóta minden este 2 órát csetelünk az gáz.
De egy rendes kapcsolat tök mindegy honnan indul.
Én nem is tudom, hogy jöttek össze a szüleim. A mai napig nem jutott eszembe megkérdezni őket...nem tök mindegy?
30N
Abszolút nem. Ahogy előttem is írták: a kapcsolat a lényeg, nem az, hogy hogyan jött létre.
A vőlegényemmel egy társkeresőn jöttünk össze. Együtt élünk, közös életet tervezünk. Kell ennél több?
24N
Nagyon aok párt ismerek akik az interneten ismerkedtek meg, még a facebook, és az iwiw ideje előt
Ismerek olyat, akik a buszon (minden nap egy járattal utaztak, senki közös ismerősük nem volt...
Az én szüleim látásból ismerték egymást, de a lövészklubban ismerték meg egymást és jöttek össze....
Az hogy hol találkoztak (fb) az nem azt jelenti, hogy ott jöttek össze. Az gáz ha ott jönnek össze, az nem, hq ott imrkedtek meg, vagy csqk onnan indul el az, hogy randizzanak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!