A szülők genetikailag képtelenek a kopogásra?
Figyelt kérdés
Kérdésem nem rosszindulatú, csupán érdeklődöm, hogy csak az én szüleim rontanak be a szobámba minden előzetes jelzés nélkül? :D Hogy viselitek? Valamit lehetne ellene tenni? Tippek?2013. máj. 29. 22:44
31/41 anonim válasza:
Egyszer nyitottak rám határozottan kínos felállásban egy pasival. Akkor megbeszéltük, hogy kopog, ha nincs válasz, akkor ne jöjjön be.
32/41 anonim válasza:
a szobámba menet mindig kopognak és megvárják a választ, mert már benyitottak kínos helyzetben (nem voltunk pucérak de ölelkeztünk stb.)
a fürdőszobában viszont anyám állandóan rámnyit kopogás nélkül, mondjuk már megszoktam max. meglátja a nagy pucér fehér hátsómat, hát ez van
33/41 A kérdező kommentje:
Rám már rengetegszer nyitottak amikor pucér voltam, hiába a nagy ordítozás, kiabálás, semmi, de még a nyugodt beszélgetés sem nagyon segített. Bár egy ideje azért már kopogni kopognak, de a másik kezükkel már rögtön nyomják is le a kilincset. Legalább fejlődnek. :D
2014. febr. 18. 21:43
34/41 anonim válasza:
31-es fogadjunk térdeltél a pasi előtt :D
35/41 A kérdező kommentje:
Most komolyan ennyi volt számodra a lényeg az egész kérdésből? :D
2014. febr. 24. 16:06
36/41 anonim válasza:
Még hányszor akarod kiemelni ez a kérdést...?
37/41 anonim válasza:
A rigli, vagy a kulcs használata helyett ide ír ki kérdéseket a szerencsétlen kérdező,
na de mit is lehetne elvárni egy nőkezdeménytől....
(...és ez már csak felejteni fog!)
38/41 A kérdező kommentje:
Miért ne emelhetném ki a kérdést, ha érdekelnek még rá a válaszok? Illetve, ha végigolvastad volna a válaszaimat, akkor láthatnád, hogy olyan régiek az ajtók a lakásban, hogy nincs rajtuk zár, így kulcs sincs hozzájuk. Úgy látszik, neked kisebb az agycsökevényed, mint egy "nőkezdeménynek"... :)
2014. márc. 5. 18:22
39/41 anonim válasza:
Tegyél széket a kilincs alá, a széktámla miatt nem tudják majd kinyitni.
Ehhez is atomfizikusi diploma kell.. :)
40/41 A kérdező kommentje:
Igen, biztosan. Az egész háztartásban nincs olyan szék, amivel rendesen meg tudnám támasztani az ajtót, mert hidd el, próbáltam. De gyere még vissza beszólogatni, és utálkozni, úgy látszik, hogy valamit nagyon szeretnél ezzel kompenzálni. Mondd csak, mekkora a fütykösöd, kedves? :)
2014. márc. 5. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!