A szülők genetikailag képtelenek a kopogásra?
Figyelt kérdés
Kérdésem nem rosszindulatú, csupán érdeklődöm, hogy csak az én szüleim rontanak be a szobámba minden előzetes jelzés nélkül? :D Hogy viselitek? Valamit lehetne ellene tenni? Tippek?2013. máj. 29. 22:44
11/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az Eszet Lenkézést, nincs kulcs a szobámhoz, és egy olyan régi házban lakunk, ahol a szobaajtókon nincs is zár... :)
2013. máj. 30. 06:51
12/41 A kérdező kommentje:
Én mindig kopogtatok, még a nyitott nappaliajtón is, ha bemegyek hozzájuk. Valahogy mindig jelzem, hogy jövök.
2013. máj. 30. 06:52
13/41 anonim válasza:
én anyám is úgy kopogott, hogy feleslegesen tette, mert berontott azonnal. Egyszer ránk is nyitott ilyen módszerrel, azóta megvárja a választ.
14/41 anonim válasza:
Nekem anyukám szokta azt csinálni, hogy nem kopog hanem csak mondja, hogy kopp-kopp, de közbe már nyit is be :D
15/41 anonim válasza:
ciklon85, képzeld, nem mindenhol van kulcsos ajtó, de pl. régi barátnál volt kulcs, de rossz volt a zár...vagy a kulcs nincs meg, stb. stb. idióta.
16/41 anonim válasza:
Nálam nem szoktak kopogni, de nem igazán zavar. Nem csinálok semmi olyat, amiről nem tudhatnak. Jó, sokszor bejönnek mert már robbant fel tűzijáték a szekrényembe mikor a vasat forraltam. De csak azt mondták hogy legközelebb a kertben kísérletezzek.
15/F
17/41 anonim válasza:
Én nem kopogok, de be sem megyek. Hangosabban szólok, beszélni szeretnék vele. Egy oké után türelmesen megvárom míg kijön.
18/41 anonim válasza:
Nekem apukám mindig kopog magatol, anyukám meg ugy betont hogy általában megijedek tőle ..:D mar 1-1,5 éve próbálom 'raszoktatni' a kopogasra kisebb-nagyobb sikerrel. Mostanában zárom az ajtómat, szoval mar berontani nem tud - szerencsere.
16/L
19/41 anonim válasza:
Azt elfelejtettem, hogy en mindig kopogtatok, kivéve ha nyitva van náluk az ajtó.
Előző voltam.
20/41 anonim válasza:
Nekem is ezt csinálták, utáltam. Szerintem intelligencia kérdése,már bocsánat...illetve szerintem legtöbbüknek nem volt saját szobája. Én tudatosan figyelek rá, hogy ne csináljam ezt a gyerekeimmel. Szoval egyet tehetsz, megfogadod hogy Te majd mást adsz tovább a köv.generácionak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!