Anyukák! Mit gondoltok erről a helyzetről? Ti hogy viselkednétek?
Adott egy 21 éves lány, még tanul, a szülei részben támogatják, de amikor lehet megy diákmunkára és különböző ösztöndíjakat is kap. Most az történt, hogy a következő évtől nem lakhat a kollégiumban, mert kevés pontja lett, tehát albérletbe kell költöznie.
Az albérletek az adott városban elég borsos áron kaphatóak meg, ezért szinte csoda, hogy talált olyat, ami teljesen megfizethető, jó helyen van, minden a közelben van és még olcsóbb is, mint a kollégium, ahova szeptemberben költözött volna.
A "probléma" a következő az albérlettel: 3 szobára 4 ember van (1-1 fiú + a lány és a barátja). A "probléma" gyökere, alapja pedig az, hogy a két fiú már kicsit idősebb (24-26 évesek).
Az anya teljesen kiakadt, hogy a lánya 2 férfivel fog összeköltözni. Holott nem is idegenek, párszor találkoztak már ezelőtt is.
Jogos a felháborodás? Mit gondoltok erről?
(Én vagyok a lány...)
nem értem, h miért kell ennyire felfújni a dolgot. saját pénzből fizeted az albit, olyan emberekkel élsz együtt akikben bízol, és kedveled őket, innentől anyudnak milyen jogon van beleszólása?
a mai huszonéves fiúk többsége olyan kis nyámnyila, h oda se mer menni a csajokhoz, nemhogy még bármi egyéb csúfságot műveljen. :) no meg ott lesz a párod, aki "körbepisili" a területet, sztem a srácok rád sem mernek nézni :D
ha végképp nagyon gázos szitu alakulna ki, akkor léptek egy másik albiba a pároddal.
Szerencsés vagy utolsó... :)
Én azóta fel sem merem hívni anyut, nehogy alkalma legyen valami beszólásra...
Ja és közölték, hogy jönnek ám majd környezettanulmányra... Pont arra van szükségem.. :/ Hétköznap 3tól 10ig dolgozok, hétvégén meg inkább nem stresszelném magam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!