Anyukák! Mit tegyek hogy a lányom hajlandó legyen segíteni?
22 éves Nem volt sosem elkényeztetve,de mióta leérettségizett,
azóta tényleg semmit sem hajlandó itthon segíteni.....én dolgozom,férjem szintén.
Dolgozni nem akar,mert ő akármilyen munkát nem vállal el.
Egész nap a barátjával beszél interneten,a saját szobáját nem takarítja ki,megcsináltam amit ajánlott a párom,egy hétig nem takarítottam nála,nem igazán zavartata a dolog,átment kimosatni az anyósomhoz a ruháit,aki az ő pártját fogja,szerinte szigorú vagyok vele,pedig már 2 éve nem hajlandó semmit sem kezdeni magával......
Ha veszekszünk vele,bevonul a szobájába,és hajnl 2-3 óráig megy a gép.......
Ha megkérem,hogy takarítson össze,sima hideg langyos vizet enged a vödörbe,egyik kezébe a telefon,másikba a felmosó nyél,és ha szólok hozzá,lepiszteg,hogy a barátjával beszél.
Tegnap idegességemben veszekedtem vele,hogy költözzön akkor a barátjához,aki 24 éves,szintén szülőkkel él.....
Megmondanám neki, hogy vagy változtat vagy jövőhétvégén összepakolok aztán mehet isten hírével ahova akar, aztán majd észhez tér.
Tuti nem fizetném be az internet számláját, meg a telefonszámláját sem.
ma 21:10
nem tudja mit akar......
ha elbeszélgetek vele,azt mondja hagyjam ezzel a témával,mert idegesíti
Vesd be a régi jó népmesés trükköt, aki nem dolgozik, ne is egyék.
Ne adj neki enni, a hűtőt igaz nem lehet lezárni, de a konyhaajtót biztosan igen.
Én 23 éves vagyok,segítek a szüleimnek!
Hisz sok mindent köszönhetek nekik!
amúgy ha nincs munkája,nem keres pénzt..akkor pl az internetet miből fizeti,vagy telefonjának a feltöltését/vagy számláját,miből veszi a ruháit egyéb kiegészítőket?
Mi lenne ha elvennétek a gépét,vagy nem fizetnétek neki a tel számláját,vagy pl nem adtok neki pénzt bulira/ruhára pl semmire!
Én dolgozom,szóval én ez mellett is segítek anyumnak!
Én a netet ill. a tv-t kikapcsolom,ha már 3.jára mondok valamit és nem csinálja meg.
De ennél drasztikusabb lépésre nálam eddig nem volt szükség.
Viszont ha szükség lenne akkor megvonnám tőle a kosztpénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!