Miért mond ilyeneket egy anya a gyerekének (lent)?
Figyelt kérdés
én nem gondolom hogy annyira rossz lennék bár kit tudja.. minden áldott nap elmondja nekem anyám hogy utál,megbánta hogy megszült.. meg semmirekellő vagyok.. lényegébe ezt kell hallgatnom mindig.. sokszor úgy érzem mikor felébredek.. még egy átkozott nap és még mindig élek..
úgy érzem kezd ez sok lenni nekem...
2013. máj. 25. 11:55
21/32 A kérdező kommentje:
mert az első válaszoló azt írta legyek öngyilkos-.- vagy nem muszáj meghalnom csak csináljak egy kísérletet.. arra írtam.
2013. máj. 25. 13:02
22/32 anonim válasza:
Nem értem hogy-hogy nem jutott eszedbe amikor 14 éves korodban is ezt csinálta(gondolom) anyád, hogy koleszba menj. Nekem szerető szüleim voltak de mindig is minél távolabb mentem, mert önállósodni nem tudtam, bár úgyse igazán megy, hogy 300 km-re tanulok. Egyébként üzenem annak, aki ijesztegetős öngyilkossági kísérletre buzdít, hogy máshogy is ellehet veszíteni egy gyereket, nem csak úgy, hogy meghal. Amint tudsz lelépsz, és máris volt nincs gyermek. Nem kell ahhoz meghalni. 19 éves vagy, annyira már nincs messze a cél
23/32 anonim válasza:
Mondom,én,amint betöltöttem a 18-at,mentem nyári munkára,mert még a dolgozás is egy sokkal barátságosabb légkör volt annál,ahogy az én anyám átkozott otthon engem.
Pedig azelőtt is el akartam menni nyári munkára,csak kiskorúság miatt nem engedtek.
24/32 A kérdező kommentje:
1 hónap nyári gyakorlaton leszek suli végett.
ez biztos.
2013. máj. 25. 13:26
25/32 anonim válasza:
Na az meg nem fizet szinte semmit...
26/32 A kérdező kommentje:
hát nem de muszáj. mert nem leszek 2 odikos :O
2013. máj. 25. 13:41
27/32 anonim válasza:
Másodikos? Milyen suliba jársz?
28/32 A kérdező kommentje:
érettségire épülő okj-s képzésre.
2013. máj. 25. 14:00
29/32 anonim válasza:
Hát, az a suli nem a legszerencsésebb.Még minimum 1 év akkor, hogy befejezd. Én akkor is lelépnék, az biztos.
30/32 A kérdező kommentje:
igen még 1 év..
és a nyári gyakorlat azért kell mert az egyik feltétel hogy másodikos lehessek :O
2013. máj. 25. 14:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!