Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért mond ilyeneket egy anya...

Miért mond ilyeneket egy anya a gyerekének (lent)?

Figyelt kérdés

én nem gondolom hogy annyira rossz lennék bár kit tudja.. minden áldott nap elmondja nekem anyám hogy utál,megbánta hogy megszült.. meg semmirekellő vagyok.. lényegébe ezt kell hallgatnom mindig.. sokszor úgy érzem mikor felébredek.. még egy átkozott nap és még mindig élek..

úgy érzem kezd ez sok lenni nekem...

2013. máj. 25. 11:55
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
12:18 neked elment a józan eszed. Tudod mit kezdd te ugorj a Dunába nem fogsz hiányozni senkinek. De ezt szegény fiatal srácot ne akard már öngyilkosságba kergetni basszus!
2013. máj. 25. 12:28
 12/32 anonim ***** válasza:
0%

Nem mondhat ilyent,viszont valószínűleg sem nem tanulsz és nem dolgozol,hanem még kisfiúnak érzed magad és vele tartatod el magad,méghozzá úgy,hogy nem látja akarnál valamit magaddal kezdeni.

Én erre tippelek javíts ki,ha tévedek.

Mindamellett az öngyilkossági kísérlet felvetése is egy dacos,zsaroló típusú gyereklelket feltételez,mert felnőtt tervekkel rendelkező ember,aki a sorsát a saját kezében tartja ilyen eszébe sem jut.

2013. máj. 25. 12:30
 13/32 A kérdező kommentje:

tanulok még de mind 1..

hétfőtől péntekig minden nap 7 órám van .. és heti vizsgák..

2013. máj. 25. 12:34
 14/32 anonim ***** válasza:
Testvéred van? Apukád veletek él?
2013. máj. 25. 12:37
 15/32 A kérdező kommentje:

nincs testvérem , csak fél..

apám elment még 96 ban van új családja + két gyerek.. oda én nem kellet.. nagyszülők meghaltak.

2013. máj. 25. 12:44
 16/32 anonim ***** válasza:
52%

Jó figyelj,akár lepontoztok,akár nem,az,aki öngyilkossággal fenyegetőzik igenis egy zsaroló típusú karakter.

Engem hasonlóan alázott az anyám,nem is tartom mára vele a kapcsolatot,mégsem fenyegetőztem öngyilkossággal,hanem például kollégiumba mentem vagy albérletbe,hogy megszabaduljak tőle.

Azonkívül van tapasztalatom,hogy mikor az az expárommal fiatal korunkban együtt laktunk én dolgoztam,ő meg valahogy mindig abbahagyta a munkát,(pedig jó munkái voltak,csak nem bement dolgozni,hanem a haverjaival máshová)hogy én tartsam el és mikor szakítani akartam mindig öngyilkos akart lenni stb.

Úgyhogy most is az mondom vagy az van,amit az előbb leírtam,vagy az anyád idegbeteg,mint az enyém volt,mert én ráadásul tényleg nagyon jó tanuló voltam,ennek ellenére átkozott,de nem öngyilkossággal zsarolgattam ráadásul,már felnőttként 19 évesen,hanem megmenekültem tőle,el lehet menni kollégiumba.

2013. máj. 25. 12:48
 17/32 anonim ***** válasza:
Mindenképpen meg kell próbálnod a saját lábadra állni.Nyáron keress valami munkát, akár diákmelót, hogy a legkisebb mértékben legyél rászorulva.Én a helyedben minimálisra csökkenteném a kommunikációt is vele.
2013. máj. 25. 12:50
 18/32 A kérdező kommentje:

honnan veszed hogy én rossz tanuló vagyok :O?

honnan veszed hogy én fenyegetőztem bármivel is ?

egy rohadt szóval nem mondtam anyámnak ilyet hogy "te figyu már viselkedj normálisan mert megölöm magam" hol láttál te ilyet hogy én ilyet írtam ? árult már el nekem...!?

2013. máj. 25. 12:54
 19/32 A kérdező kommentje:
*áruld
2013. máj. 25. 12:55
 20/32 anonim ***** válasza:
Ilyen formában nem láttam,azt írtad,ha valamit csinálsz,az nem kísérlet lesz,onnantól nem én indítottam el a lavinát az öngyilkosságról,egyenlőre egy darabig vagyis most először,hogy lehúztam a témát szóltál csak bele,hogy te ilyent nem mondtál,amíg "meg akartak menteni" addig nem.
2013. máj. 25. 12:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!