Most akkor nem ők a szüleim?
:)
Én fekete hajú, barna szemű vagyok, a férjem sötétbarna hajú, zöld szemű. És most kapaszkodj, a gyerekünk kék szemű és szőke. Mi is nagyon csodálkoztunk, mert egyetlen szőke kék szemű emberről sem tudtunk a családban. És nemrég kiderült, hogy dédapám volt szőke és kék szemű.
Ha jól tudom pont a zöld szemszín ami nem természetes hanem "keveredett" szín. Ha volt a felmenőid között akár csak barna szemű ember is, már van esélyed rá hogy neked zöld legyen a szemed.
Persze hogy hevesen reagált, azért ütős hogy ha ilyet kérdeznek az embertől.
Barátnőmék családjában mindenki barnaszemű, kivétel nélkül. Csak egyedül ő kékszemű. Ez genetika, és bőven lehet zöld szemed, csak mert senki másnak nincs. Az én családomban sincsenek zöld szeműek, én mégis az vagyok. Nálunk is meg barátnőméknél is nagyon hasonlítanak a tesók egymásra, meg a szülőkre, szóval nem is kérdéses.
De, ha nem az ő gyerekük vagy, akkor ez miért számít? Ha szeretnek, békében nevelnek, akkor miért rémiszt meg ennyire?
Kiskoromban volt egy filmben, hogy a gyerek rájött, hogy örökbefogadták, és nagyon kiakadt, meg lecseszte a szüleit, hogy miért nem mondták el, meg hazudtak neki.
Én erre azt mondtam a szüleimnek, hogy nem zavar, ha örökbefogadtak, mert én szeretem őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!