Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális egy anya aki állandóa...

Normális egy anya aki állandóan ordít a 14 éves gyerekének hogy "te undorító élősködő", "te f*sz", "k*rva szád" és szétveri a lakást?

Figyelt kérdés

kettesben lakunk, évek óta ezt csinálja anyám. mindegy mit csinálok, minden rossz amit mondok vagy teszek, ha beszélni próbálok vele "csak ne oktassam ki mert egy kis szarcsimbók vagyok", ha megkérem hogy ne kiabáljon csak mégjobban üvölt, ha épp van egy rosszabb jegyem a suliban állandóan büntet (pedig igyekszem, tanulok, nem lógok, suli után nem járok el otthonról, nem cigizek, nem iszok), szétdobál mindent a házban mikor hozzám akar vágni dolgokat, még az is az én hibám ha ő leejt valamit amikor a közelben se vagyok. utál és már én is egyre jobban utálom őt mégha nem is mondom. tudom hogy nem kitűnő a 3,5ös átlagom, de igyekszem, ennyit tudok magamból kisajtolni, és nem mondhatja senki hogy lógatom a lábam, soha semmit nem hagytam figyelmen kívül amit feladtak.

mégis állandóan csak a büntetés, az ordítás, hogy haszontalan vagyok, élősködő, szemét.. üldözési mániája van, azt képzeli minden amit csinálok csak azért teszem hogy neki ártsak, pedig soha nem ártottam neki. már a közelébe menni alig merek.

2013. jan. 19. 15:34
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Amíg anyáddal ilyen a viszony, meg ilyen feszült a hangulat, addig a jegyeid sem lesznek jobbak, akárhogy erőlködsz. Pszichésen kicsinál anyád, szid állandóan, azután még elvárásokat támaszt. UNDORÍTÓ!

Csatlakozok az előttem szólóhoz, beszéld meg a dolgokat valaki másik felnőttel. De ne olyannal, aki anyád ismerőse, mert visszamondja és még agyon is leszel ütve.

Másik dolog: ha tudod, vedd fel titokban a veszekedéseket hangfelvételnek (telefonnal, magnóval, mit tudom én...) meg akár fotózd is le. Mert egy 14 éves gyerek szavára úgy magában senki nem ad semmit. jobb ha a tényeket is látja.

Azt írod, suli után nem jársz el otthonról. Nos, nekem se volt rózsás a gyerekkorom, enyhén szólva. Nekem az órák utáni külön fakultatív különórák, barátok sokat segítettek, lelkileg is, hogy addig sem kellett otthon lenni. Hivatkozz az átlagodra, akkor elenged órák után egy olyan baráthoz, aki esetleg jobban tudja az adott dolgot is.

Másik dolog: ha anyád esetleg megütni is szokott, akkor azt meg mutasd meg az orvosnak. Nem csak azért, hogy meggyógyítsa, hanem "látleletet" vesz róla, ami egy hivatalos papír bizonyíték.

Mindezekkel el lehetne érni hogy valahogy jobbra forduljanak a dolgaid.

2013. febr. 23. 14:55
 32/38 anonim válasza:
100%
szia 12 éves vagyok. nagyon sajnállak téged meg az unokatesódat. szerintem szólj a gyerekvédelmiseknek. és ha 18 leszel menj el otthonról és vidd magaddal az unokatesódat is. és próbáljátok együtt átvészelni ezt a helyzetet, nyugtasd meg hogy semmi baj nem lesz. vagy próbálj meg kedveskedni anyukáddal. pl.: köszönsd fel a szülinapján, dicsérgesd stb. de ha ez sem használ szólj valakinek. ez nem állapot. bocsi hogy ezt mondom de tényleg bocsi, de szerintem anyád egy khurva bocsi. szerintem a bulit úgy érti hogy elmegy .......-olni.
2013. márc. 30. 11:31
 33/38 anonim ***** válasza:
Tényleg nincs senki más rokonod, aki tudna segíteni?
2013. júl. 19. 12:05
 34/38 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy drogozik bulikban és utána meg elvonási tünetei vannak stb...
2013. nov. 20. 13:18
 35/38 anonim ***** válasza:
Kérdező, azóta mi a helyzet?
2014. febr. 11. 07:27
 36/38 manocskaXX válasza:
az én anyám is ilyen elég durva...
2015. febr. 20. 17:25
 37/38 manocskaXX válasza:
és ráadásul anyám családsegítő... csak éppen a gyerekét szarja le állandóan csak a palija meg a való világ érdekli szégyen... rám kiabál mindent... meg elhord mindennek... gyűlölöm anyámat.... lehet hogy megszült de azóta szarik a fejemre...
2015. febr. 20. 17:31
 38/38 anonim ***** válasza:
0%
életképtelen kis hiszti gép ne csodáld hogy basztatnak nem leszel te jó soha semire
2015. júl. 13. 00:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!