Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek ez normális?...

Szerintetek ez normális? Gyerek-család 18 évesen.

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm, akinek a 15 éves barátnője nemrégen szült. A srác külföldön melózik, a pénzt hazaadja. 2havonta jár haza, egyébként jó gyerek. Két hetet van itthon az ünnepek alkalmából, de minden nap látom az egyik szórakozóhelyen matta részegen. A barátnője otthon van a kicsivel, talán a szülei néha átnéznek hozzá, de a fiú, minden este be van rúgva, ha itthonvan. Szerintem az lenne normális, hogy otthon is legyen a lánnyal és a picivel. De lehet én látom rosszul... Szerintetek?

2012. nov. 3. 01:21
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
A lány el akarta vetetni a kicsit, de a szülei és a pasija visszatartották. magántanuló a lány, csak ennyit tudok róluk. Egyébként külsőleg, mikor együtt látom őket, akkor úgy néz ki, hogy kiegyensúlyozott a kapcsolatuk, de a fene se tudja mi zajlik otthon.
2012. nov. 3. 13:29
 12/12 anonim ***** válasza:

Szia! Egyetértek veled, ez a viselkedés nem normális...:).

21 éves vagyok. A párommal 7 éve vagyunk együtt, van egy csodaszép 10 hónapos kislányunk,párom rengeteget17 órákat)dolgozik, külön házunk van,de ha itthon van hármasban töltjük az időt... Korainak tartom a 15 évet,de azt mondom, hogy egy gyermek nem holmi játékszer...ha "összehozták" a kis csöppséget, akkor igenis vállalják, ha pedig becsúszott, akkor egy baromira felelőtlen gyerekek......attól, mert leissza a kedves apuka magát, attól nem lesz semmi jobb. Esetleg így menekül a dolog elől!!? Akkor egy nagy.... Egy gyermeket megcsinálni könnyű, de kihordani, megszülni, és felnevelni az az igazi kihívás......:)

2012. nov. 5. 01:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!