Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elegem van betudom utalni?

Elegem van betudom utalni?

Figyelt kérdés

Elegem van mert apám mostanában sokat iszik és most itthon a konyhába sok mindent összetört(tányérokat,poharakat)

most meg fogta a két kishúgom(11 és 8 évesek) és most levitte őket ilyenkor játszótérre részegen(pedig már aludtak)...Utánuk mentem de nincsenek a játszótéren legalábbis ami a közelben van....

Sztem apámnak komoly gondjai vannak de nem akar leszokni mit tudok tenni??? 18 éves vagyok... én be tudom rakni valami alkohol elleni programba mert ebből elegem van .Kérlek segítsetek

2012. júl. 27. 22:16
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia! Érdemben nem tudom hogy hogy működnek ezek a programok, de ne engedd, hogy a húgaidat részegen elvigye!!! Bármi történhet velük.....

Sajnos az alkoholizmus nagyon nehezen gyógyítható, és ha az illető önszántából nem tesz ellene, akkor megette a fene....

2012. júl. 27. 22:22
 2/8 anonim ***** válasza:
szia! sajnos alkoholelvonóra csak akkor lehet bevinni ha ő is akarja, erőszakkal nem lehet. Remélem a testvéreid jól vannak majd írj rendben vannak-e.
2012. júl. 27. 22:26
 3/8 anonim ***** válasza:
Annyit tehetsz,hogy rá hívod a rendőröket,amikor ilyenekt csinál. mivel nagykorú vagy,otthon maradhatsz a tesóiddal.. 3-4-5 hívás után lehet elviszik elvonóra,vagy magától elmegy.. de az biztos,ha egyszer kihívod őket akkor valszeg bent tölti az éjszakát
2012. júl. 27. 22:45
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat utána fogok nézni hogy,hogyan lehetne megoldani ezt köszönöm az ötleteket.

És épségben megérkeztek szerencsére :) most lefektetem húgaimat,és köszönöm hogy agódtattok.

2012. júl. 27. 23:09
 5/8 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Örülök hogy jól vannak a kicsik. Neked meg erőt és kitartást kívánok. Nincs anyud vagy valakid aki kiállna mellettetek?
2012. júl. 27. 23:55
 6/8 anonim ***** válasza:

A legközelebbi ilyen esetnél hívd rá ki a rendőrséget. Alap esetben sajnos nem foglalkoznak ilyen ügyekkel, de ha elmondod, hogy a két kiskorú testvéredet törés-zúzás után elvitte és nem tudod hova, akkor csak hamarabb megmozdulnak.

Ahogy már írták sajnos erőszakkal senkit nem lehet elvonóra kötelezni.

2012. júl. 28. 00:07
 7/8 omba ***** válasza:

Ezt találtam egy hasonló kérdésre válaszként:

Országos Kríziskezelı és Információs telefonszolgálat

Kiszolgáltatott, bántalmazott, családon belüli erıszak áldozatává vált személyeknek nyújtanak

telefonos segítséget a nap 24 órájában.

Ingyenesen hívható tel.: 06-80-20-55-20

Drukkolok neked!

2012. júl. 28. 00:49
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a támogatást! Sajnos nincs senki akihez fordulhatnánk és köszönöm a telefon számot felfogom hívni őket!!
2012. júl. 28. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!