Elegem van betudom utalni?
Elegem van mert apám mostanában sokat iszik és most itthon a konyhába sok mindent összetört(tányérokat,poharakat)
most meg fogta a két kishúgom(11 és 8 évesek) és most levitte őket ilyenkor játszótérre részegen(pedig már aludtak)...Utánuk mentem de nincsenek a játszótéren legalábbis ami a közelben van....
Sztem apámnak komoly gondjai vannak de nem akar leszokni mit tudok tenni??? 18 éves vagyok... én be tudom rakni valami alkohol elleni programba mert ebből elegem van .Kérlek segítsetek
Szia! Érdemben nem tudom hogy hogy működnek ezek a programok, de ne engedd, hogy a húgaidat részegen elvigye!!! Bármi történhet velük.....
Sajnos az alkoholizmus nagyon nehezen gyógyítható, és ha az illető önszántából nem tesz ellene, akkor megette a fene....
Köszönöm a válaszokat utána fogok nézni hogy,hogyan lehetne megoldani ezt köszönöm az ötleteket.
És épségben megérkeztek szerencsére :) most lefektetem húgaimat,és köszönöm hogy agódtattok.
A legközelebbi ilyen esetnél hívd rá ki a rendőrséget. Alap esetben sajnos nem foglalkoznak ilyen ügyekkel, de ha elmondod, hogy a két kiskorú testvéredet törés-zúzás után elvitte és nem tudod hova, akkor csak hamarabb megmozdulnak.
Ahogy már írták sajnos erőszakkal senkit nem lehet elvonóra kötelezni.
Ezt találtam egy hasonló kérdésre válaszként:
Országos Kríziskezelı és Információs telefonszolgálat
Kiszolgáltatott, bántalmazott, családon belüli erıszak áldozatává vált személyeknek nyújtanak
telefonos segítséget a nap 24 órájában.
Ingyenesen hívható tel.: 06-80-20-55-20
Drukkolok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!