Mit tegyek? Az anyám nem hagy békén, mert azt hiszi, hogy bulimiás vagyok
Tényleg hánytatom magam néha,ha stresszelek vagy szomorú vagyok,akkor eszem és utána megyek a mosdóba.De ez nincs minden evés után,a suliban is kibírtam általában,hogy nem csináltam.Régen sokat piszkáltak amiatt,mert duci voltam,ezért elkezdtem sportolni(minden este és reggel futok,emellett úszni járok heti 4-szer),de ennek ellenére elég sokat ettem és hát akkor kezdtem ezt az egészet...Azóta,amióta lefogytam mindeni mondja,hogy milyen csinos vagyok,felmerek venni rövid ruhákat és nadrágokat,eljárok strandolni és jól érzem magam.Ha ehhez az kell,hogy néha hányjak,hát legyen.
Anya viszont folyton mondja,hogy látja,hogy valami gond van,nem normális,hogy ilyen sokat eszem és hogy ennyit sportolok.Tegnap viszont meghallott a mosdóban és utána mondta,hogy van pár orvos ismerőse,biztos,hogy tudnának segíteni.De nem érti meg,hogy nekem ez így jó.Mondtam neki,hogy nincs semmi bajom,csak biztos romlott kaját ettem,de kétlem,hogy elhitte,mert azóta mindig próbál bejönni,ha bemegyek a fürdőszobába.
Mit csináljak,hogy békén hagyjon?
14L
Van egy rossz hírem: bulímiás vagy. Mindenképpen keress szakembert, mert egyedül, akaraterő nélkül nem mászol ki belőle.
A bulímia alapvetően akaratgyengéknél fordul elő. Akárcsak a vagdosás. Ahelyett hogy megállnád a zabarohamokat, engedsz a csábításnak. Bűntudatod támad, és hogy kompenzálj, kihányod.
Tapasztalat.
Oda a fenékig érő szőke hajam, refluxos vagyok, kétszer elvetéltem, és az összes megmaradt fogamon korona van.
Nézd meg, mit nyersz, és mit veszítesz, ha ezt tovább folytatod. Megéri?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!