Mexikóba szülőkkel nyaralni 2 hétre? Nagyon rossz a kapcsolatunk! Ott végig velük kell lennem 20/L Mennétek?
Figyelt kérdés
itthon van barátom2012. jún. 9. 12:57
21/23 anonim válasza:
Én lehet, hogy nem mennék, ha olyan rossz a viszony. Lehet felőlem akármilyen szép a táj, ha végig cseszegetnek. Én is voltam így, hogy végig veszekedtem egy nyaralást a szüleimmel, meg ők is egymással és pocsék volt. Nagyon magányosnak éreztem magam.
22/23 anonim válasza:
Mexikó? Hát hogyne mennék. De ha húsz éves vagy, minek kéne velük lenned? Elmész velük, de mondhatod, hogy most én oda megyek és xy órára visszajövök. Az ő szállásukon alszol meg velük reggelizel/ebédelsz/vacsorázol, de azért elszakadhatsz néha tőlük.
23/23 anonim válasza:
20 éves vagy és egy csávó miatt le akarsz mondani mexikóról? ennyire ne legyél butus... és ha 2 hétig nem találkoztok, akkor mi van. én hónapokig voltam külön a páromtól az első randink után. ha szeret, megvár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!