Tiltanak a páromtól, mit csináljak?
Ha szeretitek egymást,és nem vagy már tini,akkor ne törődj azzal,ki mit mond. Aki elítéli a rendőröket,azoknak a véleményével pedig nem szabad foglalkozni.
Egy rendőr miért nem tudna eltartani? Igaz,hogy nem fizetik meg őket,de sok rendőrnek van családja és megélnek.
Azt nézd meg, hogy ki az aki lenézi a barátodat és kérdezd meg tõle, hogy mivel érzi különbnek magát?
Sok buta ember van, és ne foglalkozzál velük!
Szerintem ha szeretitek egymást, nincs jelentősége annak, hogy mások mit gondolnak. Kit érdekel, ha a kisboltban bárki kibeszél? Ez már az ő problémájuk, hogy nincs az életükben más téma, mint mások életén csámcsogni.
Én azt javaslom neked, hogy ha tényleg szeretitek egymást akkor tartsatok ki egymás mellett, és hogy a szülők is megnyugodjanak, bizonyítsátok be hogy az érzelmeiteknek van alapja.A párodnak meg kellene próbálnia kicsit közelebb kerülni a szüleidhez, jobban elbeszélgetni velük.
Egyébként megértelek, én is hasonló helyzetben voltam mint te/ti, de az én szüleim sikerrel jártak az ügyben...Remélem nektek nem ez lesz a sorsotok.
(20 éves lány vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!