Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinaljak a ex paromtol...

Mit csinaljak a ex paromtol kapott hasznalati targyakkal?

Figyelt kérdés
Tobb ev utan lett vege a kapcsolatunk. Mivel a suli mellett nem tudtam annyi penzt keresni, hogy megvegyek magamnak mindent, amire szuksegem volt, gyakran o vette meg nekem ezek a targyakat. Pl. szamitogepes tartozekok (headset, hangszoro, videokargya, stb). Hobbimat is o tamogatta. Disztargyat nagyon ritkan kaptam, azokat mar eldobozoltam, es beraktam a szekrenybe. De nem tudom, hogy a hasznalati targyakkal mit csinaljak? Nincs penzem arra, hogy mindenbol ujat vegyek, igy pedig mindig az exem jut eszembe mindenrol.
2011. dec. 20. 11:47
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Tartsd meg őket és használd nyugodtan, majd idővel elkopik a kellemetlen érzés. Ha mindig mindent kidobnánk, ami emlékeztet bennünket valami fájdalmasra, alig lenne a lakásban valami.
2011. dec. 20. 11:51
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ne legyel gyerek. Szeretettel vette, hasznald oket halaval.

Ha eldobozoltal cuccokat, akkor nem fajhat annyira a visszaemlekezes.

2011. dec. 20. 11:57
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

miért kéne elcsomagolni? én mikor szakítottunk egyedül a közös képeket raktam el, de még a tőle kapott párnát sem pakoltam el, mert puha és szerettem használni

úgy emlékszem vissza rá mint egy szép időszakra, felesleges kiírta a környezetedből

2011. dec. 20. 12:01
 4/10 anonim ***** válasza:
91%
több éves kapcsolatot úgysem tudsz kitörölni az emlékezetedből, ha elrakod a tárgyakat, akkor sem. Ha nagyon csúnya volt a szakítás, emlékezzél a szép dolgokra, és arra, hogy ált. kettőn áll a vásár. Én használnám a cuccokat, biztos szeretettel vásárolta őket neked.
2011. dec. 20. 12:12
 5/10 anonim ***** válasza:

pár hónap és eszedbe se jut hogy tőle van

Én fél éve szakitottam az exxel,én lakásom,de rengeteg dolgot ő vett vagy közösen kaptuk.Személyes dolgain kivül semmit nem vitt magával,mert szüleihez cuccolt vissza,hiába kérdeztem hogy mit pakoljak neki össze,nem érdekelte.Igy itt maradt minden (konyhai dolgok,ágyneműk,elektronikai dolgok,stb)

A közös képeket,tőle kapott ajándékokat először bedobozoltam,2 nagyobb vipősdoboz elég volt.Minden más maradt.

Eltelt pár hónap,új szerelem,fogtam a dobozt,a fénykéepekt betettem a többi közé,már csak emlék,a plüssöket elajándékoztam,doboz felszámolva.Már csak emlék.A használati tárgyakról pedig eszembe se jut hogy hozzá van/volt köze.

Nem keresek százezreket hogy mindent lecseréljek,és amugyis van amit nehezen kaptunk pont olyat,nem dobnám ki.

2011. dec. 20. 12:21
 6/10 anonim ***** válasza:
Mindenkivel egyet értek.
2011. dec. 20. 12:42
 7/10 anonim ***** válasza:
Én annak idején ékszereket kaptam az exemtől és most milyen jól jött, évek óta nem hordom és nem is akarom, bevittem egy ékszerboltba és jó áron eladtam törtaranyként, jó kis pénzt kaptam belőle, baromi jól jött! :) Nem tudom, te milyen tárgyakat örzöl, de ha van közte arany, mindenképp érdemes bevinni és eladni.
2011. dec. 20. 13:12
 8/10 anonim ***** válasza:
Használati tárgyakat, amikre rá adásul szükséged van minek raknál el? Nem az az adott dolog tehet róla, hogy szétmentetek. Én semmit nem dobáltam ki... Vett nekem egy rakat plüsst, de olyan szép mind, a családban úgy sincs olyan gyerek, aki megbecsülné őket. Széttépni meg a kutyának adni nem hagyom, túl szépek. Meg van egy jó kis bőr irattartó is, azt meg pláne nem dobom ki, abban tartom a cuccaimat még mindig, pedig már vagy 4 éve nem is beszéltünk.
2011. dec. 20. 15:20
 9/10 anonim ***** válasza:
Ez tőled függ. Ha nem zaklat fel a használata, meg a látványa nap mint nap, akkor használd csak. Én az első barátomtól laptopot kaptam, nem viselt meg a szakítás túlzottan, azóta is megvan, azt használom már vagy 4 éve. Viszont a legutóbbi barátommal való szakítás után elpakoltam mindent, hogy semmi ne legyen szem előtt, mert nagyon kiborultam. Tőle parfümöt kaptam, fülbevalót, nyakláncot meg egy dísztárgyat, meg kisebb apróságokat. A parfümöt elajándékoztam, a nyakláncot nagyon szerettem, szép darab, de azóta sem vagyok képes a kezembe venni, elővenni, se a díszeket. Néha már eszembe jut, hogy jó lenne lassan újra hordani, de aztán valahogy (még) mégse megy.
2011. dec. 22. 22:43
 10/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat.
2011. dec. 27. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!