Mit csinaljak a ex paromtol kapott hasznalati targyakkal?
Ne legyel gyerek. Szeretettel vette, hasznald oket halaval.
Ha eldobozoltal cuccokat, akkor nem fajhat annyira a visszaemlekezes.
miért kéne elcsomagolni? én mikor szakítottunk egyedül a közös képeket raktam el, de még a tőle kapott párnát sem pakoltam el, mert puha és szerettem használni
úgy emlékszem vissza rá mint egy szép időszakra, felesleges kiírta a környezetedből
pár hónap és eszedbe se jut hogy tőle van
Én fél éve szakitottam az exxel,én lakásom,de rengeteg dolgot ő vett vagy közösen kaptuk.Személyes dolgain kivül semmit nem vitt magával,mert szüleihez cuccolt vissza,hiába kérdeztem hogy mit pakoljak neki össze,nem érdekelte.Igy itt maradt minden (konyhai dolgok,ágyneműk,elektronikai dolgok,stb)
A közös képeket,tőle kapott ajándékokat először bedobozoltam,2 nagyobb vipősdoboz elég volt.Minden más maradt.
Eltelt pár hónap,új szerelem,fogtam a dobozt,a fénykéepekt betettem a többi közé,már csak emlék,a plüssöket elajándékoztam,doboz felszámolva.Már csak emlék.A használati tárgyakról pedig eszembe se jut hogy hozzá van/volt köze.
Nem keresek százezreket hogy mindent lecseréljek,és amugyis van amit nehezen kaptunk pont olyat,nem dobnám ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!