Azt mondja azt várod hogy lehunyja a szemét? Te e hallatán hogy reagálnál?
Figyelt kérdés
Nagymami kórházba került strokkal. Nincs életveszélyben, rehabra fog menni de volt egy ilyen elszólalása ahhoz a gyerekéhez, aki nap mint nap bejár hozzá a kórházba.ápr. 22. 08:33
2/13 Metionin 

válasza:

Elengedném, idős már, kórházban van, ilyen állapotban sokan viselkednek gyökér módon a szeretteikkel akkor is, ha azok nem érdemlik meg.
3/13 anonim 

válasza:

Vádaskodás nélkül, énközléssel elmondanám, hogy milyen érzéseket keltett bennem ez a megjegyzése.
4/13 anonim 

válasza:

Semmi különöset. Bizonyos kor után ez egy gyakori kijelentés
5/13 anonim 

válasza:

Lehet, hogy ő várja, csak azt nem akarta mondani.
6/13 anonim 

válasza:

Fél a haláltól. Harcol/na ellene.
(Mi is félni fogunk majd..)
Keres (és talál is) valakit - jellemzően azt, aki látogatja -, akire a félelmét düh formájában rávetítheti.
Ez nem a gyerekéről, látogatójáról szól. Ez az ő belső harcairól szól.
Jobbulást a mamának.
7/13 anonim 

válasza:

Igaza van, szóval sehogy. 🤷🏼♀️ A legszemetebb viselkedésűek szokták a legdrámaibb érzelmi zsarolásokat lenyomni.
8/13 anonim 

válasza:

Én nem várom, nem is ismerem a hölgyet.
9/13 anonim 

válasza:

Szerintem ez érzelmi zsarolás, bűntudatkeltés. Sejtésem szerint nagy lelki terrorista lehet a mami.
Nekem is mondott ilyet súlyosan beteg családtag, nagyon rosszul esett, sírtam is. Erre ahelyett, hogy elnézést kért volna, még tovább sértegetett.
10/13 anonim 

válasza:

akkor marja el maga mellől a vénasszony az utolsót is aki még igyekszik szeretni őt... hacsak nem demencia vagy alzheimer az oka, nincs kifogás az ilyen viselkedésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!