Egyedülálló anyák ti hogy kézelnétek ha kínos helyzet adódik otthon. Egyből megbeszélés? Inkább hagyod és idővel felejtsük el? Pár nap egymás kerülése aztán lesz valahogy? csak ennyit szeretnék elárulni hogy kínos helyzetbe voltunk
Figyelt kérdés
tegnap 06:33
21/34 anonim 

válasza:

Ráadásul egy anonim oldalon se meri kiírni, szánalmas..
Valami nagyon egyedi eset lehet ha azt hiszi ráismerhetnek. Lehet megdugta a nagyit, a kutyájukat lepippantotta vagy valami hasonló beteg dolog.
22/34 anonim 

válasza:

Nyilván úgy jön hozzá akinek van párja először együtt beszélik meg hogy mi legyen.es nem egyedül. Remélem érted
Remélem, érted, hogy ha szex közben meglátott a gyerek, neked is van párod, akivel megbeszéld :D
23/34 anonim 

válasza:

"Nem árulom el, hogy mi történt, de adjatok tanácsot, hogyan kezeljem"
- kb ennyi értelme van ennek a kérdésnek. Vagyis semmi.
24/34 anonim 

válasza:

Nálunk semmiféle kínos helyzet nem adódhat, azon kívül, hogy itthon felejti a gyerek a tornazsákját, vagy valami más cuccát. Ezen meg nincs mit megbeszélni, legközelebb figyeljen jobban és kész.
25/34 anonim 

válasza:

Amúgy se tudnánk teljesen használható választ adni. Nem tudja senki, hogy milyen a kapcsolat a gyerek és az anya között, nem ismerjük őket.
26/34 anonim 

válasza:

Ráadásul a szereplök korát sem ismerjük. Ha a szex témát valoszinüsitjük, az is lényeges lehet. (Pl a gyermeked már többé-kevésbé serdült korosztály és te egy osztálytársával szexeltél.) (Vagy akár ennél vadabb elképzelés számitásba jöhet a partnereddel kapcsolatban, ha nem adsz semmi támpontot.) Ezért nem lehet értelmes tanácsot adni igy. (Legalább annyit felajánlhattál volna, hogy akit érdekel, neki priviben megirod.)
27/34 anonim 

válasza:

Az így feltett kérdésre lehetetlen válaszolni. Mindenkinek más a kínos. Barátnömnek kínos volt, amikor az anyja megtalálta a vibrátorát én meg a szüleim elött rendeltem és jól szórakoztunk közben. Nekem viszont az volt a kínos, amikor egyszer apám autója helyett beültem egy idegen mellé.
28/34 anonim válasza:
Ja hogy a gyerek véletlen benyitott mikor te az uj pasiddal hemperegtete? Ezt nem akartad leirni?
29/34 anonim 

válasza:

Kedves válaszolók! Nem kell ám minden kérdésre válaszolni! Ha ő így kérdezte, és ti ennyire nem tudtok tanácsot adni, azért miért szégyellje magát? Ha egyedülálló anyuka lennék, leírnám pl úgy mint 6os, pár képzeletbeli vagy valós szituval, h mit tennék/tettem. U.i.: szerintem nem is csak egyedülálló anyukák válaszoltak ide, hanem pár kíváncsiskodó is, menjünk inkább olvasni valami jót, vagy edzeni, szevasztok
30/34 anonim válasza:
29.Nem te döntöd el, hogy ki hova válaszol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!