Mit szólnátok ha a szülőtök megbeszélés nélkül megvenne egy kiskutyát ami ugyanolyan fajta és ugyanolyan színű mint a nemrég elpusztult kutyátok?
Szerintem túlbonyolítod.
Úgysem lesz ugyanolyan külsőre sem, mint a régi.
Ha Bejött az a fajta hidd el szeretni fogjátok az új kutyát is.
Te megbeszéled szüleiddel, mit veszel keresetedből, ha az nincs, zsebpénzedből?
Miből gondolod, hogy vétójogod van?
Az ember magának vesz kutyát, hisz a felnőtt vállal felelősséget a kutyáért. Nem tudom, hogy hány éves vagy, de egy kutya 10-15 évig él. Otthon leszel még akkor, amikor felnő?
Szerintem ahogy meglátod a kiskutyát, bele fogsz szeretni.
Megértem apukádat olyan szempontból, hogy nekem is van egy kutyafajta, amiből nem engednék. Most is ilyen kutyám van és soha nem tudna senki rábeszélni egy másik fajtára.
Apukád jót akart. Örömhírrel ment haza, meglepetésnek szánta.
Azért ha kicsit lehiggadsz, szerintem rájössz, hogy ez nem egy tragikus helyzet.
Ügyesen titkolod életkorodat.
Kérdésedből nem derül ki, el tudnál-e tartani egy kutyát?
A másik: MamaHotel lakója vagy, nem te írod a szabályokat.
Bizonyára nem tetsziki, de akkor is így van!
Ha majd lesz családod, akkor ott te leszel a főnök, ám most szüleid a családfenntartók!
De, ez pontosan így megy.
Ő vett egy kutyát, mert szeretett volna egyet, az meg, hogy te sírógörcsöt kapsz, hát jó, de félévvel a kutyud halála után túl kéne lépni.
Apud nem akart rosszat, és amúgy sem NEKED vette, hanem KÖZÖS családi kutyának, és ha neki az tetszik, akor miért ne vehetne épp boxert?
Akkor én dobjam ki az összes macskánkat, mert az egyik kedvencem cirmos, a másik meg fekete volt, vagy mi?
Most van fekete cicám, és közel sem olya, mint Luci volt anno.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!