Gyerek dönthet abba ,hogy az apjával szeretne élni inkább külföldön(fejlett nyugati ország jó fizetés, több lehetőség)és nem az anyjával Magyarországon?
Figyelt kérdés
tegnap 13:07
11/35 anonim 

válasza:

Persze csak zokogva se akarjon visszamászni anyuhoz ha apunak új lukja lesz és tojik majd rá.
12/35 A kérdező kommentje:
Igen létezik ilyen apuka is meg ,alkesz is de én nem ezt a vonalat képviselem
tegnap 14:12
13/35 anonim 

válasza:

Hát figyelj, ha te bevállalod hogy inkább életed végéig ne legyen társad, és an pénzed fizetni a szexért, de ott éljen a gyereked, a te dolgod
14/35 A kérdező kommentje:
Irigylésre méltó anyagi körülmények között élek úgyhogy hal Istennek ez nem gond.
Persze, hogy az én dolgom
tegnap 14:20
15/35 A kérdező kommentje:
Egyébként hamarosan erről egy családjogi ügyvédet is megfogok kérdezni.
Itt konkrét esetekre lettem volna kíváncsi
tegnap 14:23
16/35 anonim 

válasza:

Persze, ha nem gond prositnak fizetni akkor hajrá. Vagy ha nem zavar hogy a gyereked utálja a nő és csak a pénzedért van veled.
17/35 A kérdező kommentje:
Nem tervezek idegen anyát meg testvéreket a gyerekemnek.
Amit felépítettem,nem óhajtom mással már megosztani a gyerekemen kívül
tegnap 14:28
18/35 anonim 

válasza:

Pedig mervado a gyerek eletkora. Ha egy 3 evesrol van azo akkor anyaparti a legtobb birosag es gyamugy
De pl ha mar 14 felett van akar lehet is jo. De kerdes h az anya hajlando-e belemenni. A legtobb esetben nem.
Maradjon annyi h nyaron nalad legyen 1.5 honapot.
19/35 anonim 

válasza:

Valóban, a gyerek életkora lenyeges. A kommentem meg konkrétan arra célzott, hogy nem kell azonnal anyuka köpködni, ahogy az első tette. Vannak jó és rossz szülők, nemtől függően
20/35 anonim 

válasza:

Egy jó családjogi ügyvédre mindenképpen szükséged lesz. Az biztos, hogy nem lesz egy könnyű menet. Drukkolok neked.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!