Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Gyerek dönthet abba ,hogy az...

Gyerek dönthet abba ,hogy az apjával szeretne élni inkább külföldön(fejlett nyugati ország jó fizetés, több lehetőség)és nem az anyjával Magyarországon?

Figyelt kérdés

tegnap 13:07
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
12%
Persze csak zokogva se akarjon visszamászni anyuhoz ha apunak új lukja lesz és tojik majd rá.
tegnap 14:08
 12/35 A kérdező kommentje:
Igen létezik ilyen apuka is meg ,alkesz is de én nem ezt a vonalat képviselem
tegnap 14:12
 13/35 anonim ***** válasza:
4%
Hát figyelj, ha te bevállalod hogy inkább életed végéig ne legyen társad, és an pénzed fizetni a szexért, de ott éljen a gyereked, a te dolgod
tegnap 14:16
 14/35 A kérdező kommentje:

Irigylésre méltó anyagi körülmények között élek úgyhogy hal Istennek ez nem gond.

Persze, hogy az én dolgom

tegnap 14:20
 15/35 A kérdező kommentje:

Egyébként hamarosan erről egy családjogi ügyvédet is megfogok kérdezni.

Itt konkrét esetekre lettem volna kíváncsi

tegnap 14:23
 16/35 anonim ***** válasza:
9%
Persze, ha nem gond prositnak fizetni akkor hajrá. Vagy ha nem zavar hogy a gyereked utálja a nő és csak a pénzedért van veled.
tegnap 14:24
 17/35 A kérdező kommentje:

Nem tervezek idegen anyát meg testvéreket a gyerekemnek.

Amit felépítettem,nem óhajtom mással már megosztani a gyerekemen kívül

tegnap 14:28
 18/35 anonim ***** válasza:
92%

Pedig mervado a gyerek eletkora. Ha egy 3 evesrol van azo akkor anyaparti a legtobb birosag es gyamugy

De pl ha mar 14 felett van akar lehet is jo. De kerdes h az anya hajlando-e belemenni. A legtobb esetben nem.

Maradjon annyi h nyaron nalad legyen 1.5 honapot.

tegnap 14:38
 19/35 anonim ***** válasza:
91%
Valóban, a gyerek életkora lenyeges. A kommentem meg konkrétan arra célzott, hogy nem kell azonnal anyuka köpködni, ahogy az első tette. Vannak jó és rossz szülők, nemtől függően
tegnap 14:54
 20/35 anonim ***** válasza:
74%

Egy jó családjogi ügyvédre mindenképpen szükséged lesz. Az biztos, hogy nem lesz egy könnyű menet. Drukkolok neked.

N

tegnap 15:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!