Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ilyen nehéz az együtt élés a...

Ilyen nehéz az együtt élés a szülővel?

Figyelt kérdés

Kicsit jöttem panaszkodni.😬

Mondjátok el az őszinte véleményeteket, mert lehet már a hormonok beszélnek belőlem. Férjemmel és a gyermekünkel már rég külön laktunk, viszont házat vettünk és a felújítások miatt vissza költöztünk anyukámhoz.(ahol laktunk eladtuk) Közben én minden napos kismama vagyok, bármikor szülhetek. Szóval, anyukámmal nagyon jó kapcsolatom VOLT egész odáig, hogy ide nem jöttünk lakni átmenetileg.(amit ő akart hogy ne anyósomékhoz menjünk) Aztán engem nagyon megbántott egy dologgal amit a gyerekemre mondott, de ebbe most nem mennék bele. Amit tudni kell, hogy anya jól áll anyagilag, hitelmentes lakás ami nagy szó a mai világba, félretett pénze is bőven van. Ezt azért írom csak le, mert pénzt kér azért hogy itt lakhassunk 1szobába. Nekem ez őszintén rosszul esik. Mikor tudja azt hogy hitelt kezdtünk el fizetni, jön a tesó, stb..Semmibe nem segít. Mióta itt lakunk egyszer sem takarította ki sem a wct, sem a fürdőszobát.. semmit. Próbáltam hogy 2hétig nem takarítottam, az sem érdekelte. Magyarán van egy bejárónője..(én)😆

Akkorát csalódtam benne ilyen téren.. mikor gyerek voltam nem rémlik hogy ilyen lett volna. A gáztűzhelyet képtelen eltakarítani maga után. Azt már nem takarítom utánna.

Mindenbe próbál bele kötni, nem mindegy az sem hova tesszük a törülközőt. Vagy mikor fekszünk le aludni. Van hogy megkérjük vigyázzon az unokára amíg elmegyünk vásárolni. Alig várja hogy haza érjünk, már csukja be az ajtót és mondja jóéjt..18.40kor😬

Ami az i-re tette a pontot, az az volt mikor mondta hogy ha megszülök majd ő is vesz ki szabit (férjem után)hogy segítsen. Már bocsánat de ha eddig képtelen volt itthon arréb tenni bármit, akkor nekem nem segítség, inkább fusztrál hogy itt van. Rosszul látom?

Másnak is nehéz az együtt élés vagy én vagyok egy hp?🤣

tegnap 12:56
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
50%
20. Pont ezt akartam írni, hogy előkerült az asszonyka is. https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__anyos-ap..
tegnap 18:48
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

#20, persze hogy eltűnt, hiszen a válaszolók nem neki tetszően válaszoltak, előbb-utóbb csak kiderült, hogy az, hogy az anyja elkéri a rájuk eső rezsi-részt, nem gonoszság.

Gondolom az volt a terv, hogy együtt szidjuk majd vele az anyját, hiszen a kérdező TeRhEs, márpedig aki babát vár, annak minden jár!!!! (értsétek jól!!)

tegnap 19:23
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Valahol azt kellene megérteni hogy attól hogy valaki szülő, még egy külön egyéniség külön szokásokkal. Főleg ha felnőtt gyerekei vannak. Amikor kicsik nyilván az ember alkalmazkodik, a fiam pörgös típus, én el lennék a kanapén egy hétig is ( bár lehet csak a fáradtság szól belőlem) de nyilván pörgünk vele. Ha felnőttként élne velem akkor viszont már szeretném élni az életem ahogy akarom. Oke a takarítás más, sosem várnám a kismama lányomtól vagy menyemtöl hogy helyettem takarítson. Inkább segítenék amit tudnák. A penz kérdés érdekes..ha ki tudnám gazdálkodni a többlet rezsit nem kérnék semmit, ha gondot okozna nem szívesen de kénytelen lennék. Persze ez én vagyok, más meg máshogy gondolja. Mondjuk a helyedben ha anyósék szivesen látnának oda mentem volna. De te ezt elfogadtad amikor odaköltöztetek. Esetleg kipróbalhattátok volna az együttélést mielőtt odaköltöztetek volna es vesztek egy lepukkant házat. Mindegy mostmár. Meddig tart ez az állapot? Egy huzamosabb felújítást nem lett volna pofám bevállalni ilyen körülmények közt. Az életbe nem lesztek kész ha gyerek is van.
tegnap 23:15
 24/24 anonim ***** válasza:
50%
Én pakolnám a cuccomat és mennék anyóshoz. Az egy dolog, hogy beleadok a rezsibe, de nehogymár még a pıcsáját is kinyaljam háziszolgaként.
ma 01:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!