Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Gyerek korotokban meg tudtátok...

Gyerek korotokban meg tudtátok beszélni a szüleitekkel a problémáitokat?

Figyelt kérdés

tegnap 21:15
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
95%
#7 vagyok. Pontosan ezeket a mondatokat is hallottam vissza anyámtól, amit a #10 írt. Hogy pl. ne röhögtess már, neked milyen problémád lehet amíg el vagy tartva? Hogy milyen? Pl. hogy kezeljem az érzelmeimet, hogy viselkedjek ha épp a legjobb barátnőm haragszik rám, vagy büdös vagyok mert kamaszodom, még nem tudom mi vàltozik a testemen és hogy kezelhetnm, szeretnék egy csinos nadrágot, vagy egy melltartót, hozzámdörgölőzött egy csávó a buszon, akaratom ellenére lefogott és megcsókolt egy osztálytársam, nincs pénzem betétre, szerinted? Ezek nem problémák, amiket jó lenne esetleg egy szülővel megbeszélni?
ma 07:22
 12/28 anonim ***** válasza:
89%

#10 a gyereknek igen, olyan problémái is vannak, amiket felsoroltál. Meg amiket a #12 felsorolt. Plusz a tieidnek lehet, az is ezeken felül, hogy "anya nem ért meg".

Őneki ezek a meghatározó, teljesen valós problémák, neked meg más. Mindenkinek a sajátja a legnagyobb, a gyereknek is.

ma 07:38
 13/28 anonim ***** válasza:
89%

#14 neked nem probléma, mert te felnőtt vagy. Neki meg az a nem probléma, hogy fsz volt a főnököd, mert ő még gyerek.

Nem baj ha nem érted, csak akkor ne lepődj meg, ha a gyerekeddel nem fogsz tudni bizalmi kapcsolatot kialkítani felnőttként se.

ma 08:01
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem, leszarta. Zaklattak a suliban, amire csak annyit mondott anyám hogy hagyjam rájuk.

Csak szarabb lett.. Egyszer suli után megtámadtak, akkor bementem a rendőrségre. Ott komolyan vettek, másnap az igazgatóval is beszéltek, de anyám csak leszidott hogy mi a francnak jelentettem őket, mit akarom én őket bíróságra rángatni, csak kiröhög a világ.

Végül hagytam a dolgot mert nem állt mellettem senki, kaptam igazgatói figyelmeztetést, jobban zaklattak, és öngyilkossági kísérletem is volt.

Anyám nem akart átiratni másik suliba..."ott miből gondolod hogy jobb lenne?" " ott tudnál alkalmazkodni?"

Jah, én voltam a szar. Amúgy ami miatt zaklattak; csendes voltam. Anyám diszkózott és rámászott az osztálytársaim rokonaira/haverjaira a diszkóban akik vagy 20 évvel fiatalabbak voltak nála. Büdös r1banc miatt volt elcseszve az egész gyerekkorom.

Hogy halna meg valami nemi betegségben, azt kívánom neki.

ma 08:21
 15/28 anonim válasza:
100%
Eleve meghallgattak, de aztán úgy akartak beleszólni a helyzetbe ahogy én nem akartam. Este 11kor zokogva könyörögtem, hogy ne hívják fel az osztályfőnökömet azért, mert egy osztálytársam beszólt. Azt szerettem volna ha arra tanítanak meg, hogy hogy reagáljak egy ilyen helyzetre, nem pedig beleavatkoznak pláne úgy, hogy már nem voltam kisgyerek. Tudom, hogy jót akartak nekem, mert túlféltettek, de ilyenek miatt sikerült elérniük, hogy többet ne bízzak meg bennük. Azóta minden hogy vagy kérdésre csak annyit mondok, hogy jól.
ma 09:16
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Felnőttként sem tudom. Szerintük mindent csak bemesélek magamnak
ma 09:46
 17/28 anonim ***** válasza:
36%
Van gyerekem, és bizalmi kapcsolatunk is van. Nem értem hogy függ össze a kettő. Nekem nem volt probléma GYEREKKÉNT a betét mert nem én vettem. Pattanásos volt a bőröm anya vitt mindenhova megvett minden kencét, de ez se haj de nagy " probléma" ez a szülő dolga vagy nem?
ma 10:16
 18/28 anonim ***** válasza:
85%
Sehogy. "Szüleimnek" az volt válaszuk mindenre sokat egyél és nézzél tévét.
ma 10:50
 19/28 anonim válasza:
83%
#10-es , vannak gondok a fejbe bőven!
ma 10:50
 20/28 anonim ***** válasza:
79%
Nem. Ha felhoztam valamit, csak megvertek. Általános iskolás koromra már tudtam, hogy csak magamra számíthatok. Felnőttként már más, vannak közeli barátaim akik családom helyett családom, a szülőkkel meg ezer éve nincs semmilyen kapcsolatom. Azt se tudom élnek-e még és nem is érdekel.
ma 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!