Fiúként, ezek után mit tennél?
Figyelt kérdés
Megtörtént!
Volt nemrég egy szexrekord, ahol 1 lány és 1000+ férfi szerepelt, és ezt a lány az Onlyfans oldalára tolta.
És volt ott valami 19 éves srác, aki már sorban állt, hogy akcióba léphessen, amikor MEGJELENT AZ ANYJA!!!, és hazaráncigálta.
febr. 12. 13:43
11/16 anonim 

válasza:

Hát...
Ez a kettő itt nem műtermi beállított, retusált kép. Bizony ennél nem nehéz jobbnak lenni . Pláne hogy azt írja, 25 éves... 40-nek néz ki ezeken a kepeken
13/16 anonim 

válasza:

Nos, a szépség relatív ám. Nekem ő egy átlag kislány szint. 8
14/16 A kérdező kommentje:
13. "Átlag"??? Felétek ez a szint átlag? Hol is laksz?
febr. 12. 16:10
15/16 anonim 

válasza:

Nem Magyarországon. De amúgy a nekem átlag nem azt jelenti, hogy mindenki így néz ki, hanem azt, hogy én nem látok benne semmi különlegeset.
Nekem pl Zoé Kravitz sokkal szebb. Plusz ne feledd el, q szépség relatív
16/16 anonim 

válasza:

Ez a csaj abszolút nem fullos :D jézusom... egy sima kiscsaj, semmi extra, egy sima egyetemi buliban látni szép számmal hasonlóan kinézőt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!