Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyire romolhat meg a...

Mennyire romolhat meg a kapcsolat közöttünk, ha messzebb költözöm és ritkán tudunk majd találkozni? 27/N

Figyelt kérdés

2 hét múlva fogok odaköltözni páromhoz Luxemburgba. Egyébként ő tunéziai és szintén nehézkesen alakult a kapcsolata a családjával, mivel ők nem igazán tudják meglátogatni páromat, ő pedig ritkán utazik csak hozzájuk.

A szüleim már idősebbek és nem is értenek nagyon a technikai dolgokhoz, nem is szívesen használják őket, de persze azért meg lehet oldani, hogy telefonáljunk, vagy videochateljünk néha. Plusz nem fognak tudni olyan sokszor hozzám kijönni, mert nincs túl sok pénzünk, én meg még nem tudom, milyen gyakran fogom tudni meglátogatni őket.

Szüleimmel nagyon közel állunk egymáshoz és annyira nem is értenek egyet azzal, hogy Luxemburgba költözzek, főleg, mert nem hiszik, hogy két teljesen más kultúrából jövő ember kapcsolata működne, szóval a kapcsolatunkat sem nagyon támogatják.

febr. 7. 11:26
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%

Van egy műsor, azt hiszem, a TLC-n, ahol pont ezekről van szó, rengeteg tunéziai direkt külföldi párt keres magának, eleinte megy az udvarlás, a kedvesség. Aztán ha biztos a dolgában és összeköltöznek, jön a feketeleves.

Ne így legyen, de esélyes.

febr. 7. 12:23
 12/41 anonim ***** válasza:
100%
Mivel foglalkozik a kiszemelt?
febr. 7. 12:24
 13/41 A kérdező kommentje:
12: mérnökként dolgozik
febr. 7. 12:27
 14/41 anonim ***** válasza:
100%
10: bocs, igen, szerintem egy másik kérdést olvastam előtte, azért maradt Tunézia a fejemben.
febr. 7. 12:33
 15/41 Grizesteszta ***** válasza:
8%
Harmas vagyok. Meglepett, hogy ennyien lepontoztak. Itt tenyleg mindenki azt gondolja, hogy egy Europaban elo fekete es egy magyar felnott no ( nem 18 eves, hanem 27) boritekoltan "bantalmazo kapcsolat" lehet? Lenyegeben azt mondjatok, hogy az afrikai csak kihasznalni akarja- ugyanis a ferfirol egy szot se irt azon kivul, hogy tuneziai...Ez akkor most olyan, mint nalunk a cigany-magyar kapcsolatok? Ott se mukodhet egy sem?
febr. 7. 12:33
 16/41 anonim ***** válasza:
86%
Kerdezo, amikor Tuneziaban voltal, elvitt a csaladjahoz, a szuleihez? Mit lattal ott, milyenek?
febr. 7. 12:35
 17/41 Grizesteszta ***** válasza:
55%
#4: Vess meg, de -nemtol/szarmazastol fuggetlenul- en is inkabb Luxemburgban koltoznek ossze valakivel, mint orbanisztanban.:)
febr. 7. 12:37
 18/41 A kérdező kommentje:
16-os a szüleivel még nem találkoztam, amikor mentem a pasihoz, akkor mindig nála voltunk Luxemburgban
febr. 7. 12:38
 19/41 anonim ***** válasza:
100%
Ha Luxembourg a cél és nem Tunézia, akkor azért az picit más, talán kiköltöznék, az ott belga-francia behatású rész nagyrészt. De csak úgy, hogy kapok is munkát, nem tudnék csak úgy a semmibe menni.
febr. 7. 12:39
 20/41 anonim ***** válasza:
92%

18: milyen vallasu, muszlim?

Nekem nagyon gyanus ez az egesz.

Hazassagrol beszelt mar neked?

febr. 7. 12:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!