Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az tényleg igaz,hogy egy...

Az tényleg igaz,hogy egy férfi annyira szereti a gyerekét mint a gyereke anyját ?

Figyelt kérdés

febr. 4. 10:38
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
89%
Hát még az is lehet, hogy jobban.... főleg, ha nincs jóban a gyerek anyjával....
febr. 4. 15:16
 12/40 anonim ***** válasza:
41%

Először is egy felnőtt ember legyen annyira intelligens, hogy a gyerektől ne várjon felnőtt elvonatkoztatást.

Másodszor a gyerekek sokszor,(nem azt mondtam, hogy mindig), de saját jogukon is neheztelhetnek az Apára, pl amikor válás apa félremenése miatt van, a gyerek csak azt látja, hogy az apjának már egy másik nő a fontos, nem az ő anyja. Ne várjuk el egy gyerektől, hogy értse a felnőtt kapcsolatok bonyolultságát,

ő csak annyit fog fel, hogy apa lelépett.

febr. 4. 15:22
 13/40 anonim ***** válasza:
34%
Normálisan a szeretet sokféle, és nincs ilyen dedós verseny, és a szülők nem féltékenyek a saját gyerekükre. Szerethet mindenki mindenkit és utálhatja is bármelyiket vagy csak nem kötődik.
febr. 4. 17:13
 14/40 anonim ***** válasza:
0%
12#es vagyok, a válaszom a 9# esnek ment, elfelejtettem odaírni.
febr. 4. 17:19
 15/40 anonim ***** válasza:
87%
Máshogy szereti, mint a gyereke anyját.
febr. 4. 17:32
 16/40 anonim ***** válasza:
16%

A ferfiak a gyerek szeretetét meg kell "tanuljak".

Amig ez a noben hormonok, gének utjan benne van, a gyermek benne fejlõdik, addig a férfi csak születés után kerül konttaktba a gyerekkel.

A saját nevembe beszélek. Van egy lányom 28 éves. Tiszta szerelemmel szeretem. Ugy ertem ezt a "szerelmet", hogy a lelki oldala létezik csak. Fizikai vonzodas, tehat az ami nokkel szemben fennal ugymond hatso gondolta, az a bizonyos "megfektetni" az nem letezik. Nevezhetnenk platoi szerelemnek is.

Az anyatol elvalltam o el kulon van ferje igazabol utaljuk egymast, de a lanyommal nem igy van.

Szoval igen, ugy hiszem a ferfiis kepes megtanulni azt a szeretetet, ami miatt a lanyat, fiat jobban szereti mint az anyjat.

febr. 4. 18:31
 17/40 anonim válasza:
95%
Hát én a közvetlen és közeli környezetemben ezt láttam. Az én apám elhagyta az anyám, elhagyott engem is. A barátját se érdekli a 3 gyereke, évek óta nincs köztük semmi kapcsolat. Nekem sose lesz gyerekem az holtbiztos. 😞
febr. 4. 20:54
 18/40 anonim válasza:
24%
Ezt nem tudom, de az biztos hogy egy apának a lánygyereke mindig az első. Elkényeztethetik a kis hercegnőjuket:)) és annyira aranyos
febr. 4. 20:57
 19/40 anonim ***** válasza:
30%

Amit a 16-os mond, az részben igaz. A nők agyában az amygdalában szüléskor végérvényesen beáll egy visszafordíthatatlan változás, és ha 30 éves a gyerek, akkor is aggódnak érte (más kérdés, hogy ettől függetlenül 30 éves gyerek anyja ne anyáskodjon a felnőtt felett). A férfiaknál, már ha normális férfi és kiveszi a részét a gyerekkel való foglalkozásból, nem olyan mély biokémiai szinten, de 1-2 hét alatt szintén kialakul egy mély kötődés ami ott marad.

Ami viszont a legérdekesebb: ha meleg pár fogad örökbe gyereket, amelyik az első hetekben többet van a gyerekkel, annak az agyában szintén végbemegy ugyanaz a folyamat, mint a nőknek a szülés pillanatában. Durva ez a természet, gondoskodik arról, hogy a gyerekeket szeressék, már ha nem totál tróger véglények a szülők.

febr. 4. 21:25
 20/40 anonim ***** válasza:
81%
19#es házassághoz kell két ember, a váláshoz egy is elég.
febr. 4. 22:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!