Az nagyon csúnya dolog volt hogy az anyukám felé köptem?
Figyelt kérdés
Összevitatkoztunk anyukámmal nagyon felidegesedtem és többször is feléje köpködtem.
Megbántam, bocsánatot fogok tőle kérni.
29 éves férfi vagyok, anyu 65 éves
ma 02:38
31/35 anonim válasza:
30 igen akkor se ha meglopnád? Tudom nem jellemző de van az a kategória amikor jogos.
32/35 anonim válasza:
31, ha a szülő meglopja a gyerekét, az szintén primitiv szint, mint ahogy a köpködés is. Ilyen körülmények között a megbocsátásnak nem sok jelentősége van. Alpári viselkedés mindkét oldalról és az, hogy "csúnya dolog", értelmezhetetlen, hiszen ez a legalja viselkedés. Ja, bocs, van lejjebb is, akár lehetne késsel is egymásnak esni...
33/35 anonim válasza:
31
Én az esetek 70-75%-ában a gyerek pártján állok ebben a kategóriában. (Kapom is lepontozást érte a boomer kommandótól.)
A köpködés viszont egyszerűen megindokolhatatlan alpáriság. Tök mindegy, hogy mi történt, teljesen lényegtelen, hogy a harag jogos vagy sem, a köpködés tényleg a legalja proli réteg szokása.
Még veszekedni és személyeskedni is lehet ennél egy fokkal kulturáltabban.
34/35 anonim válasza:
MIért lennénk empatiksak olyannal aki köpködi az anyját?
35/35 anonim válasza:
Bántalmazva felnövekvő gyerek nem ismerheti meg azokat a készségeket, amikkel szóban kifejezheti magát. Ha erről van szó, akkor igazából az van, hogy ha egy hordóba csak tintát öntök bele évekig, onnan nem fogok tudni később tejet kiönteni. Csúnya dolognak nem feltétlenül tartom, de segítéget kell kérni, lehetőleg jó és a témához értő pszichológustól. Sajnos ez fontos egy ilyen országban ahol a hátrányból induló fiatalok élete annyira keserves, és annyira csak növekszik a későbbiekben is minden kezdeti hátrány. Jó esetben ha van a gyerek közelében kiegyensúlyozott és pozitiv pélát nyújtni tudó egyéb felnőtt, tanár, rokon vagy hasonló személy, az is sokat tud segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!