Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az nagyon csúnya dolog volt...

Az nagyon csúnya dolog volt hogy az anyukám felé köptem?

Figyelt kérdés

Összevitatkoztunk anyukámmal nagyon felidegesedtem és többször is feléje köpködtem.

Megbántam, bocsánatot fogok tőle kérni.

29 éves férfi vagyok, anyu 65 éves

ma 02:38
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
86%
Az volt és ezt te is tudod. Felesleges volt megkérdezni. Emellett még undorító is.
ma 04:21
 2/18 anonim ***** válasza:
22%
Az enyém is csinált már olyat ami miatt megérdemelte volna
ma 04:42
 3/18 anonim ***** válasza:
72%

#2:

Az állatok nem szoktak dührohamból köpködni, csak az ember képes ekkora gusztustalanságra. Ezen azért gondolkozz el.

ma 05:55
 4/18 anonim ***** válasza:
15%

Ezt nem lehet itt megválaszolni, mert nem tudjuk, hogy mennyire volt jogos a felháborodásod.

Sajnos saját tapasztalatból írhatom, hogy vannak nagyon aljas szülők, akik még ennél is durvább viszonzást érdemelnek!

ma 06:30
 5/18 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem egyáltalán nem feladata gyakoris idegeneknek ítélkezni.

Ilyen kérdést nem is szabadna kiírni ide. Úgyis lesz olyan válasz, hogy undorító, meg olyan is, hogy biztosan megérdemelte.

Magam részéről nem voltam ott. Török kultúrában például ez egy szokás, ha valaki szégyenletes dolgot tesz.

ma 07:02
 6/18 anonim válasza:
44%
Elsem tudnám ezt képzelni.....
ma 07:17
 7/18 anonim ***** válasza:
83%

Én kapásból szájba vágtalak volna, csak úgy lendületből, tök mindegy hány éves vagy, annak ellenére, hogy soha nem emeltem kezet a gyerekeimre...

Remélem, ez csak egy unatkozó fiatal kamu kérdése.

29 éves "férfi"-nak nevezed magad, hát a férfitől nagyon messze állsz...

Undorító féreg vagy....

ma 08:39
 8/18 anonim ***** válasza:
86%
Ez több volt, mint egy nagyon csúnya dolog. Sose lennék ilyen férfi felesége. Sem ilyen nő férje. Akinek semmi onuralma, és szavakkal nem képes problémat megoldani, az nem az én szintem.
ma 08:46
 9/18 anonim ***** válasza:
80%

Igen, még ha nagyon olyat is tett amivel feldühített, akkor sem csinál normális ember ilyet. Ez rólad árulkodik hogy köpködsz nem anyukádat minősíti.

Ha én lennék az anyád én nem bocsátanám meg. Biztos tartanám a távolságot feléd, nem lennék segítő kész. Vannak határok és te most átléptél egyet

ma 09:08
 10/18 anonim ***** válasza:
87%
Az én szememben ez nagyon primitív szint, számomra elképzelhetetlen, hogy ilyen emberekkel egy közösségbe tartozzak, de mint látszik, van olyan közeg, ahol ez a viselkedés elfogadott és elég egy bocsánat kérés és mehet minden tovább...
ma 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!