Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az nagyon csúnya dolog volt...

Az nagyon csúnya dolog volt hogy az anyukám felé köptem?

Figyelt kérdés

Összevitatkoztunk anyukámmal nagyon felidegesedtem és többször is feléje köpködtem.

Megbántam, bocsánatot fogok tőle kérni.

29 éves férfi vagyok, anyu 65 éves

ma 02:38
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
77%
Ordas nagy kamukérdés, 29 éves anyuci pici fia sosem köpné le anyucit....
ma 11:43
 22/35 anonim ***** válasza:
89%

Ha az anyád lennék visszakézből szájon b.talak volna, és ezen a ponton többé nem tennéd be a lábad a házamba.

Ha a barátnőd, menyasszonyod, aznap elhagynálak, amint megtudom. Te nem férfi vagy, hanem egy primitív majom.

Én is hajlamos vagyok felkapni a vizet, de hogy bárkit leköpjek vagy üvöltsek vele - na, azért álljunk már meg. Nem állatok vagyunk, hogy ne legyünk képesek uralkodni magunkon.

Vagy legközelebb mi lesz? Bevered az arcát dühödben???

Menjél el pszichiáterhez, hogyha indulatkezelési problémáid vannak, mert az komoly dolog.

ma 11:44
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk azt nem tudom melyik a nagyobb gáz, hogy 29 évesen hímnemű (szándékosan nem írtam férfit, mert nem vagy az) létedre még anyádon élősködsz, vagy az, hogy leköpted...
ma 11:45
 24/35 anonim ***** válasza:
84%

20-as így jár az aki tátott szájjal belemegy a f.sz erdőbe 😉

Vagy mit vártál, hogy vállon veregetünk?

ma 11:45
 25/35 A kérdező kommentje:
De ti szerintem nem vagytok empatikusak.
ma 11:49
 26/35 A kérdező kommentje:
Mondom hogy én egy lelki ismeretes, érzékeny srác vagyok.
ma 11:51
 27/35 anonim ***** válasza:
87%
Kérdező, nem tudok empatikus lenni olyannal, aki olyan mélyre süllyed, hogy az anyja felé köpköd.
ma 11:52
 28/35 anonim ***** válasza:
MIn vesztetek össze?
ma 11:54
 29/35 A kérdező kommentje:

Akkor festészek egy kérdést!

Ti a saját mindennél jobban szeretett Gyermeketek köpködne felétek, akkor azt nem tudnátok neki soha megbocsátani???

Erre kíváncsi lennék mit írnátok.

Én biztosan a saját Gyermekemnek mindent és mindent meg tudnék bocsátani

ma 11:55
 30/35 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező, az én gyerekem sosem köpködne felém, főleg nem 29 évesen, így nem tudok a kérdésedre érdemben felelni. Ez egy olyan primitiv szint, amire nem szabad lesüllyedni, ezen kellene elgondolkoznod.
ma 12:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!