Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 30-asok, a ti szüleitek...

30-asok, a ti szüleitek játszottak veletek, mikor gyerekek voltatok?

Figyelt kérdés

Mi mindennap jàtszunk, foglalkozunk a gyerekekkel, de visszagomdolva, az én szüleim egyáltalán nem játszottak velünk, úgy voltak vele, foglaljuk el magunkat, játsszunk együtt. Talán 1-2 emlékem van, hogy anyám leült társasjátekozni vsgy kirakozni velünk, es az akkor olyan nagy dolognak tűnt.

Csak éltünk egymás mellett, kaptunk kaját, ruhát, elláttak, de sosem volt közös játék, időtöltés.

tegnap 19:28
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Elég ritkán, általában dolgoztak. Hétvégente volt, hogy volt idő családilag együtt csinálni valamit, az általában inkább kirándulás volt, nem klasszik értelemben vett játék. Amúgy nekem ezekkel semmi bajom nem volt, jól éreztem magam így.
ma 10:34
 32/34 anonim ***** válasza:
Soha. Mindegy is. Nekem nem lesz gyerekem, de amikor bébiszittelek vagy az unokatesóimra vigyázok, mindig játszom velük, mert szerintem fontos. :)
ma 10:57
 33/34 anonim ***** válasza:
Igen, hogy milyen gyakran azt nem tudom, szerintem nem voltak egész nap a sggemben, de vannak emlékeim kisebb koromból is, meg alsós koromból is. Társasjáték, meseolvasás, színezés/rajzolás biztosan volt. Egyedüli gyerek vagyok amúgy.
ma 11:18
 34/34 anonim ***** válasza:
100%
Egyke vagyok, soha nem játszottak velem. Soha. Őket nem kötötte le az, ami engem, ráadásul kétszer egymást követően is társast kaptam karácsonyra...talán egyszer, ha sikerült kihisztiznem , hogy játsszunk egy kört, de azt se tudtuk végigcsinálni, mert dolguk volt. Azt nem igazán szerették, ha valaki átjön, szóval sose jött senki, és engem se nagyon engedtek el. A legjobb volt, ha a szobámban foglalom le magam csendben, csukott ajtónál, mert apám azt se szerette, ha a nappaliban vagyok. Tökre megértem, hogy ha valakinek teher a gyerek, csak akkor nem kell csinálni.
ma 11:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!