Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Valaki, aki alkoholista...

Valaki, aki alkoholista apával élt, él most is együtt, ti hogy bírjátok? 20L

Figyelt kérdés
Én már nem bírom tovább, de a kisebb testvéreim miatt maradok. Nem akarok így élni.

tegnapelőtt 19:54
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Kérdező, én anyád helyében nem törődnék, kitetetném a lakásból a főbérlővel, összepakolnék, oszt menjen amerre lát... Megveri a gyerekét és még könyörög, hogy legyen szíves elhúzni elvonóra... Eszem faxom megáll.... Ilyenkor nem könyörögnék, hanem vágnám ki úgy az utcára, hogy csak nyekken és költöznék a gyerekemmel minél messzebb, csak hogy ne a mi lakásunkhoz járjon balhézni. Úgyhogy anyud ezt elqrta igen szépen, mert előbb kellett volna fatert kipenderíteni és csak utána húzni Ausztriába...

Esetleg a nagynénédhez költözést nem tudod kilobbizni a gyámosoknál? Meg fater ellen távolsági tartást kérni?

tegnap 14:43
 22/29 anonim ***** válasza:
17-es: a kérdező Magyarországon ment 2x is gyámügyre és utána még a fater verte el őt, mert bemószerolta.... Meg a felesegge is könyörög, hogy húzza már el a belét a detoxba. Ezen segítsen a halál szerszáma...
tegnap 14:45
 23/29 anonim ***** válasza:
54%
Ha én lány lennék alkesz faterral, fognék magamnak egy 2 méteres 100 kilós srácot, aki helyre teszi az öreget
tegnap 14:57
 24/29 anonim ***** válasza:
15 jó nagy gyökér gondolkodásmóddal rendelkezel. Ez a férfi egy lúzer. Oldja meg magának a gondjait! El nem tudom képzelni, egy ilyen sikertelen pasi hogy szedett magának egy hívő nőt, aki gyermekeket szült neki.
tegnap 14:59
 25/29 anonim ***** válasza:
21-es kommentem javítva: ha 20 éves vagy, akkor mehetsz, amerre látsz, szállásos meló van, hogy félre tudj tenni a nappali egyetemi tanulmányokra, mert a levelező van, hogy német ajkú területen 2x annyi időbe tellik, mivel munka mellett csinálják meg. Meg ha nem tudsz úgy németül, akkor van pár munkahely, ami támogat tanfolyammal is, azt nyomnám, ahogy tudom, hogy tudjak egyetemre menni, meg virítani egy C1 nyelvvizsgát angolból, anyámék felé meg többet nem néznék...
tegnap 15:05
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Egyes válaszolokról világosan látszik álomvilágban élnek és fogalmuk sincs gyakorlatban milyen az élet egy agresszív, alkoholistàval együtt élni.

Kérdező én a helyedben, ott hagynám a családot és bérelnék egy szobát és dolgoznék. Ilyen helyzetben tutira felàldoznàm a testvéreimet és nem foglalkoznék velük. Csak lelki nyomorék leszel és sehova nem fogsz jutni. Új életet kezdenék. Mérlegelni kell ez a élet X éven keresztül vagy mindent hàtrahagyni és újat kezdeni.

tegnap 16:40
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
16-os válaszoló vagyok, a 26-osnak igaza van. Belőlem is lelki nyomorék lett úgymond, állandó túlgondolás, szorongás, így normálisan élni nem lehet. Mielőbb cselekedj.
tegnap 17:11
 28/29 anonim ***** válasza:
55%
Videózd le amikor megver valakit, és jelentsétek föl, hátha sikerül börtönbe rakni.
tegnap 22:04
 29/29 anonim ***** válasza:
55%
...lehetőleg minél többször.
tegnap 22:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!