Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan várja a lányom, hogy...

Jogosan várja a lányom, hogy az egész gyerektartást neki adjam?

Figyelt kérdés

Megkapta 70% át, gimnazista, és szerinte az egész őt illeti.

Hibásnak érzem magam hogy egy részét megtartottam ételre. Sajnos nem vet fel a pénz, hogy az egészet tudjam adni. Azt mondta hazug vagyok és tolvaj.

dec. 28. 15:38
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
75%

#38, "ez nem folyasolja be"? 🤮🤮🤮

Inkább a lányodat tedd helyre, mert úgy tűnik, beszólogatni csak a neten tudsz.

dec. 28. 19:48
 42/50 anonim ***** válasza:
48%
Hát kedves anyuka,ha ennyire nem tetszenek a válaszok,akkor miért kérdezel? Mire számítottál? Hogy minden földi jónak elmondunk,és térdenállva kérjük,hogy a maradék pénzt is add oda a te drága kicsi csemetédnek? Vagy arra,hogy azt írjuk,hogy mi is így szoktuk? Az utolsó kommentedből látszik,hogy nem tetszenek a válaszok,de sajnos a dolgokon mi nem tudunk változtatni. Csak te! Add oda neki az összeset,aztán ha elveri egy hét alatt cigire,hülyeségekre,akkor majd lehet kéregetnina facebookon,vagy rágni a küszöböt..nem is értem mire számítottál.
dec. 28. 19:57
 43/50 A kérdező kommentje:
42 sincs ébren, megírtam mit kifogásoltam egyes válaszokban, de nem olvastad azt se el
dec. 28. 20:08
 44/50 Darius- ***** válasza:
100%
Benne van a nevében mire való: gyerektartás, nem pedig zsebpénz. A hivatalban el kellett magyarázzák kezdetben. Nem illeti semennyi. Ha viszont nem a gyerektartásra költöd a pénzt, akkor szájalhat. Habár ez nem igazán lehetséges normál körülmények között, ha ő nem száll be a ház költségeibe és egyebekbe. Tehát meg kellene vond tőle a támogatást, mert ez több pénz annál, ami egy kiskorúnak jár. Túlzottan elkényeztetted, ami neki járna, az egy nagy pofon tőled. Az életben sem fog tudni boldogulni így, mert minden túl érzékenyen fogja érinteni és ezért felelős vagy, mint szülő.
dec. 29. 02:04
 45/50 anonim ***** válasza:
83%

Hiába írjátok neki, hogy a lánynak nincs igaza, mert a Kérdező egy szolgalelkű, akiben könnyű lelkiismeretfurdalást kelteni.

Itt csak egy változásra lehet számítani: a jövőben a 70% helyett, a Kérdező a teljes gyerektartást leadja a lányának.

Hát ez van. Feleslegesen írta ki a kérdést.

dec. 29. 08:15
 46/50 A kérdező kommentje:

18 éves korától (ahol élek) lehetővé teszi a törvény hogy a másik szülő egyenesen az ő kontójára tegye a pénzt. Amit vegulis helyeselek.

De addig is sajnos az egészet nem tudom odaadni.

Köszönöm a válaszokat.

Zárjuk le a témát!

dec. 29. 08:45
 47/50 anonim ***** válasza:
93%

Diakmunka ha ennyire kell neki a penz.

A gyerekeim 15 evesen nyaron mentek el 2 honapra mekizni. Meglepoen jol fizet. Aztan 16eves kortol mar egesz evben heti 20 oraban. Nyaron 40ben. Kozespuli vegeig csinaltak.

Mindket gyereknek kb 2-3 milla megtakaritasa lett ebbol a kozepsuli vegere. Egyszeruen nem tudtak elkolteni havi 80-200ezret, mondjuk nem is parazlasra lettek tanitva.

A lanyom mar 22eves egyetemista alberletben lakik a parjaval. Meg mindig dolgozik mellette. Es igy is eltesz havi 50-80erzet a megtakaritasaba.

A fiam vendeglatasban van a kozepsuli mellett. Neki olyan 500e korul van a fizuja havi 200-250e megy megtakaritasba.

A lanyod is siman elmehetne dolgozni es akkor a gyt nalad maradhatna legalabb megtanulja mit er a munka.

dec. 29. 08:53
 48/50 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan nulla forint jár neki "kézhez". Az nem "a gyereké", hanem a másik szülőé, aki a gyerek szükségleteit fedezi belőle.
dec. 29. 11:10
 49/50 anonim ***** válasza:
87%
De amíg nincsen 18 éves, addig egy peták nem jár neki, ezt értsd már meg!
dec. 29. 11:20
 50/50 anonim ***** válasza:
100%
Te beteg vagy kérdező. De tudod mit? Add neki az egészet sőt, duplázd is meg te meg halj éhen...
dec. 29. 11:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!