Jogosan várja a lányom, hogy az egész gyerektartást neki adjam?
Megkapta 70% át, gimnazista, és szerinte az egész őt illeti.
Hibásnak érzem magam hogy egy részét megtartottam ételre. Sajnos nem vet fel a pénz, hogy az egészet tudjam adni. Azt mondta hazug vagyok és tolvaj.
#38, "ez nem folyasolja be"? 🤮🤮🤮
Inkább a lányodat tedd helyre, mert úgy tűnik, beszólogatni csak a neten tudsz.
Hiába írjátok neki, hogy a lánynak nincs igaza, mert a Kérdező egy szolgalelkű, akiben könnyű lelkiismeretfurdalást kelteni.
Itt csak egy változásra lehet számítani: a jövőben a 70% helyett, a Kérdező a teljes gyerektartást leadja a lányának.
Hát ez van. Feleslegesen írta ki a kérdést.
18 éves korától (ahol élek) lehetővé teszi a törvény hogy a másik szülő egyenesen az ő kontójára tegye a pénzt. Amit vegulis helyeselek.
De addig is sajnos az egészet nem tudom odaadni.
Köszönöm a válaszokat.
Zárjuk le a témát!
Diakmunka ha ennyire kell neki a penz.
A gyerekeim 15 evesen nyaron mentek el 2 honapra mekizni. Meglepoen jol fizet. Aztan 16eves kortol mar egesz evben heti 20 oraban. Nyaron 40ben. Kozespuli vegeig csinaltak.
Mindket gyereknek kb 2-3 milla megtakaritasa lett ebbol a kozepsuli vegere. Egyszeruen nem tudtak elkolteni havi 80-200ezret, mondjuk nem is parazlasra lettek tanitva.
A lanyom mar 22eves egyetemista alberletben lakik a parjaval. Meg mindig dolgozik mellette. Es igy is eltesz havi 50-80erzet a megtakaritasaba.
A fiam vendeglatasban van a kozepsuli mellett. Neki olyan 500e korul van a fizuja havi 200-250e megy megtakaritasba.
A lanyod is siman elmehetne dolgozni es akkor a gyt nalad maradhatna legalabb megtanulja mit er a munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!